Hogy jutottál az oldalra...?és mi hiányzik az életedből....? :)
Ha gondoljátok,és van kedvetek megosztani a többiekkel,ide leírhatjátok,hogyan is kerültetek az oldalra...!
Bármilyen témában is feltehetitek kérdéseiteket,és ha kell bíróként,de emberként is szívesen segítek vagy válaszolok! :)
Na... még valami... ahhoz, hogy azt mondja a nő, amit te szeretnél.... nos...ahhoz egy új kapcsolat kell... vagy új nő...vagy új férfi...
ergo: egy megfáradt kapcsolatban erre azért nem tennék fel komolyabb összeget...
Ne legyen igazam....
Válasz a(z) 114-es üzenetre:nekem elég sarkos a véleményem etekintetben... ha van vágy a partner iránt nem veszett el, akkor van remény, ha nem kíván már téged az asszonyod, avagy nem téged kíván, akkor viszont -megítélésem szerint- nincs visszaút...lehetséges azonban, hogy a pillanatnyi állapot valóban valami élethelyzet okozta depresszióból adódik, s ha az elmúlik, akkor rendeződhet....
Neked csak az a dolgod, hogy szeresd, légy türelmes, de próbálkozz és ne veszítsd el a kitartásodat... de ha nem megy, akkor azt is vedd észre... nem áll jól senkinek a boldogtalanság...[ugrás az előzményre]
nehogy elnézést kérj:) pont azt mondtad amit hallani szerettem volna: a saját véleményedet. A jó sex már nagyon hiányzik.... nemvolt ám ez mindig így, olyan dolgokat megtett amiket álmomban sem gondoltam volna:) Szerinted van esély a változásra? ha például megtalálja a munkahelyét és visszazuttyan egy állandó kerékvágásba egy egyensúlyba...Szerinted mit tehet egy férfi hogy a nő aztmondja sex után hogy igen ,, megeszem a faszodat,,:)
Válasz a(z) 112-es üzenetre:Szia ! Megítélésem szerint pontosan az hiányzik " megértés + jó sex", ami miatt két ember összeköltözik azzal a céllal , hogy együttéljen. Vagy rosszul ítéled meg a helyzeted/helyzeteteket, vagy a szerelem inkább szeretet, bár ez utóbbi is igényli a megértést...A kapcsolatot még összetarthatja ideig óráig a pénz és a közös gyerek... de ez nem pótolja azt az intimitást, ami a férfi/nő kapcsolat alapja kell legyen...
Elnézést, hogy beleszóltam ....pláne, ha nem azt mondtam, amit szerettél volna hallani...[ugrás az előzményre]
Elnézést amiért nem köszöntem.... ha lehet bepótolom.
SZIASZTOK:)
A válaszom egyszerű: mert szerelmes vagyok belé. 5 éve vagyunk együtt és nagyon sok rossz dolgot vészeltünk, és vészelünk át a mai napig is. Nagyon összetett a mi életünk...maga a pokol. De persze csak képletesen:) huh hosszú... köszönöm a jókívánságokat:)
Sajnálom,ha negataív tapasztalatod van itt fent a nőkről,de ennyi erővel mi Nők is ugyanígy általánosíthatnánk a férfiakról!
De Én spec nem teszem,mert bizony vannak itt fent,jó fej normális,megbízható,figyelmes pasik is,ahogy mindezen tulajdonsággal megtalálható Nő is!
Valóban sokan panaszkodnak Nekem is,hogy kamus pasikkal futnak össze a chat-en...nem is vitatom,hogy vannak,sőt nem tartom elképzelhetetlennek,hogy ugyanez nőben is megtalálható!
Az elutasítás pedig nem minden esetben függ a kinézettől,mivel Én sem vagyok egy nádszál,mégis nap,mint nap ismerkednének Velem a pasik...
Kívánom,hogy találj egy olyan nőt,akiről jó véleményed lesz,és benne megtalálod amit keresel!
Az én életemből a megértés hiányzik.... A sexuális életemből meg szinte minden.Ha a párom ezt olvasná bizti össze törne, de egyszerűen nem tudjuk megbeszélni a vágyainkat... nemtom hogy mit tegyek... így jutottam ide
Évek óta itt vagyok, csak mindig más névvel.Volt pár kalandom innen, de normális nővel innen még nem találkoztam.Mind hazudik.Attól tudok a legjobban kiakadni, amikor még a kamuzó sértődik meg. Meg tudnád magyarázni nekem ezt? Ja meg azt, hogy itt egy ápolt,testes, igényes, intelligens férfi miért csak elutasításban részesül?
Nekem ajánlották..Azota én is ajánlom az oldalt..Hogy mi hiányzik?Mikor elváltam,a munkám miatt lekoptak a barátok.A párom messze lakott,s mikor ideköltözött,az ő barátai is ott maradtak.Most együtt keressük az uj ismerösöket,akikkel barátság is lehet..és nem lenne gond,ha néha előfordul a szex is egy jol sikerült szorakozás során..De a tapasztalataink szerint,csak konkrét szexet keresnek,egy egy potya puncit a más lakásában,mert otthon nem lehet.
Mint Ti is tapasztalhattátok,az utóbbi napokban gondok voltak...az oldal üzemeltetői is azon vannak,hogy ez ne forduljon elő,hiszen a cél egy jól működő közösségi portál...
Az oldal üzemeltetése is mint minden pénzbe kerül...és mint tapasztalhattátok vannak fizetős chat-ek!Nos itt nem kell a használatért fizetni,maximum ha örömpolgárságot vált valaki,-de az nagyon sok előnnyel is jár-éppen ezért onnan tudnak forrást teremteni,ha mi akik használjuk az oldalt,látogatjuk a reklámokat is!
Ezek nem vesznek sok időt igénybe,ha van rá lehetőségeket,kattintsatok rájuk!
Válasz a(z) 99-es üzenetre:Szia liliom! Erre most mit írjak? ilyen az én szerencsém! Nem egy vonatban utazunk! "de bízva bízzál"! üdv: indiánsrácka[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 98-es üzenetre:Szia cica! bízom benne nem értettél félre! Egyszerűen a saját véleményemet írtam le, bármi nemű célzás nélkül! Mondhatnám hangosan gondolkodtam! nem ezek miatt szomorkodom, hanem örülök a gyöngyszemeknek amit találok! Hiszen csak ezekkel kerülünk előrébb!legyen izgalmas estéd! indiánsrácka[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 94-es üzenetre:
Szia!
Először is köszönöm a válaszod.
A véleményem saját tapasztalatból adódik./bár nálunk más felállásban történt,és a sorrend sem teljesen ugyanez/
Az adatlappal kapcsolatban pedig,ha nem próbáljuk meg érthetően,megfogalmazni kit és mit keresünk és milyen feltételekkel,akkor hogyan várjuk el,hogy az esetleges megfelelő ránk találjon.Bár itt megjegyezném,hogy hiába van minden fontosnak vélt információ leírva,ha azt nem olvassák el/vagy csak félig/.Ezért nem értem a kitöltetlen adatlapokat,hisz egy név kevés az ismerkedéshez.
Másrészt pedig.Mindenki érző ember.Miért is bántanék bárkit is ismeretlenül?Szívesen beszélgetek bárkivel,/akkor is ha nem egymást keressük,/ha valaki kíváncsi rám vagy a véleményemre bármilyen téma is legyen./bár szégyenkezve bevallom előfordul,hogy bár be vagyok jelentkezve,mégsem ülök itt a gép lőtt/.
Ebben az őrült világban meg kell próbálni embernek maradni.Úgy viselkedni az ismeretlenekkel is,ahogy mi is elvárnánk.
Üdv:Liliom[ugrás az előzményre]
Még hozzátenném,hogy amit utóíratban küldtem,az a fajta féltékenység már valóban megöli nem,hogy a harmónikus de az egész kapcsolatot is,az már valóban rossz!!!
Még ha szerinted nem jól látom is,az Én véleményem az amit leírtam,a féltékenységnek semmi köze ahhoz,hogy esetleg valaki azt gondolja a párja az ő tulajdona...vagy esetleg megkérdőjelezze a döntéseit...ezek nem a féltékenységhez tartoznak szerintem!
A véleményem még mindíg az,hogy a féltékenység egy bizonyos szintig még önbizalom nővelő is lehet a másik fél számára...és nem befolyásolja a harmónikus jól müködő kapcsolatot!
ui.:Féltékenység alatt nem azt értem,hogy ha elhagyja a lakást nélkülem a párom,akkor a körmöm rágva ülök otthon és azt várom mikor hív már vagy érkezik haza,miközben azon gondolkodom éppen mit csinálhat...kivel beszélget vagy kit néz meg...
Válasz a(z) 95-es üzenetre:Teljességgel tisztába vagyok a dologgal!De én úgy gondolom az "értetlenekkel úgysem lehet mit kezdeni, tehát csak a magam jóérzése véget sem ereszkednék le hozzájuk! Nagyképűség ide-oda többre tartom magam annál, semint az ő szintjukön próbálkozzak! De nyílván ez nézőpont kérdése! a baromarcúnak mindegy mit írsz! ne szánd rá az idődet, nem érdemli meg! SZERINTEM! Üdv![ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 94-es üzenetre:
Tudod annak is van oka hogy miért írják ki néhányan az említett sorokat a regjükre. Például én kiírtam hogy nem keresünk senkit. Ennek ellenére naponta kapok sok-sok levelet és még több privi hívást "nem-e mégis?"! Az a baj hogy sokakat egyáltalán nem érdekel mi van a lapokon, pedig ha olvasnának és értelmeznének sok csalódást meg lehetne úszni.[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 86-es üzenetre:ÜDVÖZÖLLEK! GYAKORLATILAG ERRŐL BESZÉLÜNK! PONTRÓL-PONTRA! ÍGY EBBEN A SORRENDBEN! EGY AZONBAN NAGYON FONTOS! MINDEZT CSAK ŐSZINTE MEGGYŐZŐDÉSSEL, A MÁSIK IRÁNTI ODAADÁSSAL LEHET MEDERBEN TARTANI!
TELJESEN MÁS TÉMA, DE KÉNYSZERT ÉRZEK, HOGY LEÍRJAM! MEGNÉZTEM AZ ADATLAPODAT! EZ UGYE NYÍLVÁNVALÓ. ÉS NAGYON JÓL ESETT VÉGIG OLVASNI/FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY ENGEM NEM ÉRINT/ RIZKASÁG SZÁMBA MEGY AZ ILYEN VISSZAFOGOTT MÉGIS HATÁROZOTT "TÁJÉKOZTATÓ"! IGEN, AZT MONDOM ÍGY KELLENE MINDENKINEK! KULTURÁLTAN ELŐADTAD A KÉRÉSEDET ÚGY, HOGY EMBERHEZ SZÓLTÁL! MIÉRT ÍROM? MERT LÉPTEN NYOMON ILYENEKBE BOTLOM: "PASIK NE NE NE NE NE", "HA PASI RÖGTÖN KUKA", VAGY "LASSAN ÍROM, HOGY A PASIK IS MEGÉRTSÉK" STB! ELSZOMORÍTÓ! JA ÉS MINDEZT DIPLOMÁVAL IS MEGTESZIK![ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 89-es üzenetre:SZIA! AZT KELL MONDJAM, NEM JÓL LÁTOD! A FÉLTÉKENYSÉG ROSSZ! A HARMONIKUS KAPCSOLAT ELLEN VALÓ! GOTHE AZT ÍRTA: A FÉLTÉKENYSÉG ÖRDÖGI MÉTELY MELY RITKÁN VÁLOGAT AZ ESZKÖZÖKBEN! AZT GONDOLOM MÁR EMLÍTETTEM, DE NEKEM MEGGYŐZŐDÉSEM: A PÁROM NEM AZ ENYÉM!! MEGTISZTEL ENGEM AZZAL, HOGY MELLETTEM ÉLI AZ ÉLETÉT! AZ Ő ÖRÖME A FONTOS! MINDEGY MIBEN NYÍLVÁNUL MEG AZ ÖRÖME! FÉLTENI TERMÉSZETESEN FÉLTEM! DE MÉG CSAK GONDOLATBAN SEM KÉRDŐJELEZEM MEG A DÖNTÉSÉT! MIÉRT TENNÉM? AZ ŐSZINTE SZERETETBE, SZERELEMBE NEM FÉR BELE A LEGKISSEBB ROSSZ SEM!![ugrás az előzményre]
Mi is úgy regeltünk,hogy párokat keresünk,aztán miután rájöttünk nem fog összejönni(nagyon ritka mikor mindenki mindenkinek szimpi,és lehet a szimpátia nem is elég...),a vágyaink megváltoztak,és azok most beteljesültek
Mi partner kerseéei céllal kerültünk ide. Mikor beregeltünk azt hittük ez maga a kánaán. De mára tudom türelmes kell hogy megtaláljuk azt a párt akire vágyunk. Most ugy tünik megvannak:P Végre. Szóval csak kitartást kívánok mindenkinek.
Hasonló az én véleményem is lilioméhoz...hiszen mi is lehetne egy 'normális" pasi titkos vágya,mint,hogy két nővel együtt lenni,és még ráadásul ez egyik az élete párja...
Szerintem a féltékenység,nem kizárólagos önzést jelenthet...a féltékenység lehet egészséges is,bizonyos határon belül...és szerintem valamilyen szintig/szinten a szerelem /szeretet jele is...
Válasz a(z) 85-es üzenetre:Szia!
Késő van és kicsit fáradt vagyok,nehezen értelmezem már ilyenkor a dolgokat:)
Tehát egy pasi panaszkodik,hogy a kedvese egy másik nővel szeretne huncutkodni?
Ez esetben a véleményem:SZERENCSÉTLEN IDIÓTA!!!
1:nem hogy örülne,hogy a párja őszinte hozzá!
2:kívánjon kellemes szórakozást
3:kérdezze meg,hogy nem szállhatna-e be esetleg ő is a hancúrba legközelebb
4:kérdezze meg,nem lenne-e még olyan vágya kedvesének,amit szeretne beteljesíteni.Akár együtt vele,akár külön.
Így első nekifutásra ennyi.
Továbbra is üdv:Liliom[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 84-es üzenetre:Szia! Ehhez sem hozzátenni, sem elvenni nem tudok!Ennél rövidebben, tömörebben, tökéletesebben nem lehet megfogalmazni!Szerintem!
Viszont van egy pösszenetem! AZ egyik közeli férfi ismerősöm azzal állítot meg, hogy mit szólok ahhoz ami vele történt?
Mondok:-mi
-az élettársam megt akar csalni!
-és?
-nem elég hogy bejelenti, de még a véleményemet is ki kéri! Mondja abszolut felháborodással!
-És
-Hát elzavartam a .csába! Valami qrvát akart hozni a büdös ,ingyó!
Nem szóltam!/ nem is tudtam/ otthagytam az isten barmát! Vélemény?[ugrás az előzményre]
Visszatértem a pihiből,de sajnálattal látom,hogy a Fórum forgalma kissé lelassult,használjátok nyugodtan bármilyen témábankivéve pár/partnerkeresés,ami érdekes számotokra vagy szívesen olvassuk mások tapasztalatait,kis történeteit is,amiket megosztana Velünk !
Válasz a(z) 80-es üzenetre: Szia! Ja hogy ennyi? Igen én is úgy gondolom, hogy kiszűrni ki lehet a -hogy is írjam-,nem kívánatosokat menetközben is. Mindemellett valószinüleg nem akar kínlódni velük, ha már nem értik meg azt sem, hogy "párban"! Attól, hogy egyedül van, még lehet normális, de hát "párok"! igen,valahol megértem és elfogadom.[ugrás az előzményre]
Szép estét mindenkinek! az én életemből jelenleg a következő hiányzik: Chat:" csak pároknak, szólófiúkat rúgom ki a szobából!"Na ezt hogyan döntik el, ha mondjuk én vagyok bejelentkezve? hiába állna a párom itt mellettem! Gondolom nem vagyunk egyedül azzal a problémával, hogy csak egy gépünk van!
Válasz a(z) 76-es üzenetre:Szia cica! Nos, a párom is idetalált.Nem igazán tudom mi az etikett: itt és ezen a téren de természetesen nincs titkolni való benne! Mármint, hogy Ő a párom: goodnight. Róla írtam eddig!Ugyan elég sokat taglatuk már de össze foglalva, hogy mi hiányzik az életemből? Az Ő minél nagyobb boldogsága és teljessége!
visszaterve egy régebbi témára: Az álltalam igen tisztelt varnyú emlittete, hogy jobban szereti csinálni mint definiálni! na én sem a csinálás helyett definiálom! mert mi is lenne az oldallal, ha nem definiálnák???[ugrás az előzményre]
sziasztok.volna egy komoly kérdésem.gondolom sokan közülünk partner keresés célból vannak eropolisban. én is. de elég nehézkes a dolog mivel sokan még a leveleimre sem válaszolnak.így hogy lehet ismerkedni? pedig kulturált leveleket írok.legalábbis úgy gondolom kérhetnék tippeket??egyébként úgy kerültem ide hogy a párom mindig itt csatangol.én pedig olvasgatok.de nagyon tetszik!!.
Válasz a(z) 73-es üzenetre:szia neked is! én ugy szoktam nevezni: "apróságnak tűnő"pösszenetek. pedig hát nagyon is fontosak! 16 éve örzök egy kis levélkét amikor is a drágám nagyon kezdő cipőjében járt a szexnek és az akkori "véleményét" papíra vetette. Természetesen nekem címezve! manapság ha elő kerül a kis fecni/ugyanis arra lett írva/ huj de jókat derülünk rajta! Ne tudd megg az aznapi parázs birkozásaink rendszerint röhögésbe fulladnak![ugrás az előzményre]
A jó párkapcsolat titka szerintem nem csak a szex,sőt a jó szexnek,mint mindennek az alapja a beszélgetés,az ,hogy jól megértsük egymást,és bármiről tudjunk beszélgetni gátlások nélkül!
Egy mai nagyon kellemes élményem szeretném megosztani veletek:
Ma pakolgattam,és egy pár évvel ezelötti kis levélkére bukkantam,amit az én Édes férjem írt Nekem anno...nagyon jó érzés volt újra olvasni azokat a sorokat...
Válasz a(z) 68-es üzenetre:Szia cica! Végre valaki aki a legközelebb jár a párkapcsolat megfogalmazásához.Szerintem! Igen, innen kell kezdeni Megérteni mitől működnek a hosszú tartós kapcsolatok! Ezen a szinten már sokkal rövidebben és érthetőbben lehet ezekről a dolgokról beszélni![ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 69-es üzenetre:üdv. drága "barátom" természetesen mindenféle bántás nélkül, de azt kell mondjam: sokkal, de sokkal nyitottabbnak kellene lenned a világ felé! Meg kell találni a jó dolgokat! mindezt csak nyitot szemmel lehet!Én is monogám vagyok,de csak a lelkemben!!!! nézz körbe a világba ember! a monogám életforma a keresztény vallás csökevénye!! EZZEL TERMÉSZETESEN NEM BÁNTVA A VALLÁST!! Több nejűség rengeteg országban müködik, sőt nagyon ajánlják! A nőkről szól az egéssz világ/hál' istennek/!!!Javaslom olvasd el az eddigi hozzászólásokat hidd el sokat segít! Az én kapcsolatom müködik már lassan két évtizede!gondolod működne ha mi is kordába szoritanánk az egyetlen dolgot amiben a szerelmünk ki tud teljesedni?[ugrás az előzményre]
Egy régebbi témára reagálnék. Az orális szex minek számít? Nos az is szeretkezés.... Clinton néhai amerikai elnök ügyvédjei azzal érveltek hogy Mónikához fűződő kapcsolata csak orális szex volt s az nem számít közösülésnek. Szerintem ez csak jogászi okoskodás miatt az ahogy a jogban fajtalanságnak számit az amiből nem születhet gyerek tehát az orális és anális szex az fajtalanság....
A hűség? Ha van párom, akkor CSAK Ő van számomra! Nem mondom h nem nézem meg a szép lányokat (utcán, tv-ben...), de max ennyi. Egy jó autót, v 1 jó ruhát is szívesen megnézek!... De az intim régiómba nem engedek senkit, kizárt mindenféle lelki v testi közeledés.
Röviden, tömören ennyi. Ha kíváncsi vagy még valamire, szívesen válaszolok!
Igen,és örülök,hogy valamennyire a bizalmatokba fogadtok,nem csak bíróként de magán emberként is szívesen meghallgatok,vagyis olvasok,bárkit
Gratulálok,az már szép idő :)Mi 6 éve vagyunk együtt a férjemmel,de értem a kapcsolatotok lényegét,hiszem mi is imádjuk egymást,kiegészítjük egymást,és nem csak szerelmei vagyunk egymásnak,hanem barátai is
Egy kis flört csak érdekessebbé teszi ezt a szép kapcsolatot!
Válasz a(z) 64-es üzenetre:Szia cica!Elég érdekesen alakul az eszmecsere.elég "sokat" tudsz már rólunk, de azt talán még nem, hogy a párommal tizennyolcadik éve élek. És azt sem írtam még, hogy nekem valóban minden nap valentín!HIHETETLEN DE IGAZ! Nálam Ő a mindenkori alfa! Vele nem tudok szexelni! Sokkal-sokkal több az annál!!!! Ez a kiteljesedés vagy be, vagy ahogy tetszik. Neked cica ezt tudnod kell! Ezzel együt szeretek huncutkodni, játszani! A mi kapcsolatunk nem múlhat egyszerű játékon! Bocsika, de most az érdeklődésemet mereven más irányba terelték! továbiizgis éjszakát![ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 64-es üzenetre:
Szia!
Köszönöm válaszod!
Szerintem a hagyományos szex mindenki számára ugyanazt jelenti, csak a "nyitottság", "perverziók" jelentenek mindenkinél mást, és mást...
2.. Szimpátia és vonzalom nélkül nem is lennék képes a szexre!... De manapság (nekem) már ez is kevés. Hiába kívánok bárkit, nem fekszem le Vele.. Sokat hallottam, tanultam az utóbbi időben a betegségekről... És ijesztő! Nagyon kevesen veszik komolyan...[ugrás az előzményre]
Hmmm,"hagyományos szex"mivel különbözőek vagyunk,így ez a kifejezés sem mindenki számára jelenti ugyan azt...
2.Szerintem egy normális embernek,legyen nő vagy pasi,nem mind1,hogy kivel fekszik le :)És a szimpátia mellett valamilyen szintű vonzalom is szükséges...szerintem
Sziasztok!
Én 2 témában szeretném kifejteni a véleményem!
1. Az "alap": Véletlenül keveredtem (több év után, újra) ide... Sok helyen kerestem már a tökéletest, remélem itt megtalálom!?... Ha elolvassátok az adatlapom, megértitek. Nem csak a hagyományos szexet szeretem... Viszont! (2. téma) Lehet jó a szex bárkivel, aki szimpi, de igazán jó csak azzal az 1valakivel lehet. Megismerjük, kiismerjük egymást, és így tudjuk a legnagyobb gyönyört adni! Ezért is nem fekszem le bárkivel, inkább várok míg megtalálom Őt! És csak Vele! Esetleg ha szereti, akkor hármasban, de csak zárt keretek között (hűség).
csupán sajnálni tudom azt az embert aki a féltékenység bugyraiban vergődik. Ő abuta és írigy fajtábol való! Jómagam ezt ugy gondolom, hogy mindegy minek örül a párom csak örüljön!!! pláne, hogy a párom nem az én tulajdonom! Ő megtisztel azzal, hogy mellettem éli az életét!!!
Tudod,ha Velem vki normális azzal Én is az vagyok,miért is lennék más ?
Örülök,hogy írtok a Fórumba,és remélem hasznos a létezése!
Itt levelezés nélkül megbeszélhetünk dolgokat,és több szem többet lát alapon esetleg tanácsot is tudunk adni a egymásnak!