Válasz a(z) 99-es üzenetre:
Szia:)
Lassan Én is ezen az állásponton vagyok:(
Sajna az a baj,hogy sok olyan emberke van aki csak szórakozik a másikkal:([ugrás az előzményre]
Bosszancska: ezt a dreamhomenewwebcamsite nevű felhasználót gyorsan ki kéne innen moderálni, mert telenyomja az összes pörgő fórumot a saját szex chat hirdetésével [ugrás az előzményre]
A(z) #94 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Válasz a(z) 92-es üzenetre:
Boszikám én meg úgy döntöttem h arra reagálok ki miért is ül abban a szobában.(jahhh h a méret szerint keresünk???? ......mert ott álltalában csak azt látni)Pusszi Boszi!!!:P:P[ugrás az előzményre]
A harmadik kategóriára kitérve.Aki épp abban a szobában ül nem biztos h épp azért ül ott mert az ágaskodó nemiszervekre kíváncsi,(márha nőről beszélünk)és nem is egy másik nőnemű műsorára!Nem vagyok prűd,sem apáca...csak egy kis dilis.[ugrás az előzményre]
Elolvasom a kiszemelt adatlapját,"tesztelem" képes-e igényesen kommunikálni..közben ha nincs képe,megkérem -engedje meg hogy lássam...Sok összetett apró dologból alakul ez ki,bonyolult :)..de mégis nagyon izgalmas:)
Mindenkinek sok szerencsét-aki még keresgél!
Válasz a(z) 86-es üzenetre:
Erre csak azt tudom válaszolni,aki már találkozott Velem ugyanazt látta mint amilyen itt vagyok:)
De lehet egy kicsivel még bolondabb:/[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 85-es üzenetre:
No látod és ezért írtam ezeket az off jellegű hozzászólásokat.
Mert a cím tisztességes,de a valóságban a keresés és a találat,meglehetősen távol áll egymástól.A sok kamu miatt....a képek,stlius stb.[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 84-es üzenetre:
Hehe,csak nem találkoztál már ilyennel?:-p
Élőben is?:)
Én már sokkal:) Bevallom teljesen másképp mutatott élőben mint a képein:O
Csak tudnám ez mire jó??[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 83-es üzenetre:
Ez csak egyfajta észrevételezés volt.Persze kicsit off.De mindenképpen irányadó ezek után a keresés módja.
Merthogy a fieling más és a valódság is.Tehát némely esetben a cím módosulhat pl.hogyan keresel magadnak párt aki más mint akinek kiadja önmagát:D[ugrás az előzményre]
Na jah.Majd elfelejtettem.(ami nem is lett volna baj:D)
A minap találkoztam itt pár névvel akik egy-egy másik oldalon is regelve vannak.Persze ott,szépen megfogalmazott,mélykonzervatív értékeknek megfelelő hírdetésekkel,mondhatni már-már apcaként.Aztán megláttam itt is a hírdetésekeiket.Hmm.Micsoda éles a kontraszt!Persz kiemelve folyamatosan ,hogy csak őszinte és nem szexen alupuló kapcsolatot keresnek,mindezt őszintén!:D:D:D Eszem megáll ennyi hazugság láttán,olvasatán.
A másik régi vesszőparipám az amikor a kishölgy bizonygatja mennyire is monogám és milyen magasra szökkenő erkölcsi értékekkel van megáldva.Közben meg a privátképeibe betekintve,valakik vagy valamik "állnak ki" minden testnyílásából:D.Ez megmosolyogtat,őt meg ha szóvá teszem,felháborítja.No ez is elég éles kontraszt.
A harmadik kategória pedig a "nem érdekelnek a péniszes képek,webcam maszti stb".Közben meg egész nam a webca-os szobákban ül és nyáladzik a monitor elött.
Kérdem én! Mi a bánatért nem vállalja fel önmagát? Miért hazudik nekünk és önmagának a vágyairól? Ha kifelé prüd,menjen a baba-mama magazin portáljára hírdetni,ha pedig mégsem az,akkor ne csodálkozzon ha hazugnak nézik.
Hogyan keresek párt magamnak? Nos az elképzelés alapján,jó gyorsan.A megvalósítás alapján viszont sajnos nehézkesen:)
Hiába nah,vannak itt technikai akadályok.Pl.nem gy mint régen,korlátozottak a levélküldési lehetőségek.Nem tudom ugyan biztosan,de olyan nagymérvű tömegek most sincsenek az örömpolgárok szintjén mint voltak addig ameddig korlátlanul küldhetett mindenki levelet...
A(z) #80 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Úgy érzem ezért a kommentedért is érdemes volt EP-ra kerülni.
Ez egy az egyben a szín tiszta valóság, minden sallangtól mentesen. Pontosan én is ezt éreztem, csak nem állt össze így a fejemben ennek a megfogalmazása.
Sajnálom hogy már nem ismerhetlek meg jobban.
Tudom már nem olvasod ezeket a sorokat, de köszönet a meglátásaidért. Ég áldjon brandó
zs81:
"Szóval a helyzet nagyjából a következő:
Csúnyácska, alacsony, kövér, nem független középkorú nő keres magas, sportos, jóképű, intelligens, független, 30-as férfit, akivel, ha úgy tartja kedve még meg is csalja a férjét."
Ismét egy bravúros megfogalmazás. Teszem hozzá, hogy nagy-nagy tisztelet a kivételeknek![ugrás az előzményre]
Sziasztok!
Én elsősorban titokban keresek a feleségem mellé, mert 25 év után már olyan vele az együttlét, mintha maszturbálnék.
Ezen szokott segíteni, ha néha elkóborolok más felségterületére.
Ami viszont azt jelenti, hogy hosszú udvarlás, kizárt, érzelem kizárt, viszont szmpátia kell. Nem bioszex, hanem tartalmas szeretkezés, amely nem egyszeri, de egyszerű, vad, mindenre kiterjedő, hosszú stb.
Nem zárkózom el az ujdonságoktól sem, (persze vannak tabuim: megalázás, erőszak, verés.) bár 55 évből 40 év tapasztalatával a hátam mögött egyre ritkábban tudnak újat mutatni.
A keresésem arckép nélküli, mert nem szertném, ha valaki az ismerőseim közül jelentené az asszonyomnak, hogy már megint keresgélek, ugyanis egyszer lebuktam egy társkeresőn, a közös bulin készült képek miatt. Felismertek, nem volt mit tagadni, aztán nehezen jött a bocsánat, és a mai napig sincs elfelejtve, bár egyre kevesebbet emlegetik:)- és csak pár igazi levélváltás után adok fotót magamról, telefonszámot még később, ha egyáltalán eljutok odáig. Sajnos túl sok a kamuzó itt is, mint mindenütt.
Szerintem többen vagyunk Így ezzel, nem szertnénk megégetni magunkat, de ki-ki tekintgetünk a családi tűzfészekből.
Azért inkább kevesebb mint több a sikerélményem, elsősorban pasik keresnek. Nem mondom, hogy teljesen hidegen hagynak, volt már próbálkozásom, de azért inkább a csajok között keresgélek, és kizárólag szimpátia alapján, nem pénzért, egyebekért.
65-re
Londonban, a város bármely részén állsz, 5-10 kamera figyel egyszerre. És ne legyen illúziótok, ez hamarosan itt is így lesz.Miért is kéne egy szex-chat-en szűrni az embereket? Nem pont az a célja ennek, hogy mindenki azt adhassa magából,amit akar? Ja, hogy partnert is keresünk, Hát akkor akinek ez fontos, merthát persze hogy fontos, az csekkolja le az illetőtt olyan módon , ahogyan akarja. Szíve joga. De hogy egy szexchat-en Nagytestvért játszatni a bírókkal..Aztán majd jön az, hogy ez ronda, nem jöhet..Annak horgas orra van, tiltsuk ki.
Hozzá kell tennem, én sem értem, mi értelme van más szerepében tetszelegni, hisz előbb-utóbb a dolog úgyis kideül.
De ha valakinek ez a perverziója? Miért is zavar az bárkit is? Erre nem tudsz igazi magyarázatot adni...
Egyelőre ennyi....:)
Hát én azt nem értem,hogy sokan hirdetnek és amikor privire hivom még arra se képes, hogy reagáljon rá.Nem értem azt se, ha valakivel felveszem a kapcsolatot és találkozni akarok és tel.számot kérek akkor nem adja meg.Megasztán vannak itt hölye gyerekek aki nőnek adják ki magukat és azzal szórakoznak.Egyszóval sok itt a komolytalan ember.Azt nem érte, hogy akkor miért teszi fel magát,ha nem gondolja komolyan.
A(z) #70 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Szia!
Igazad van egyetértek a véleményeddel, kiegészítem
azzal, hogy van aki csak azért ír a korombeli nőnek, mert azt gondolja megkapja a zöld utat és
ha itt van valaki csak és kizárólag azért, hogy bármi áron - ezt nem csak képletesen, henem a szó
szóros értelmében írom, sajnos tapasztaltam!
Nem vagyok egy plázacica, de azt gondolom az ápoltság, kedvesség, intelligencia sokkal fontosabb, mint a külsőségek, főleg akkor, ha az aki jelentkezik az arcát szégyelli, de a nemiszervét és a hájtömegét nem.
Nem tévedtem el tisztába vagyok azzal, hogy itt elsősorban nem feérjet/feleséget keres valaki, de
attól még bárkivel mindenáron nem kell összefeküdni.
Mindenkinek meg van a saját mércéje és - magamból
kiindulva - abból nem szívesen enged én biztos nem.
Még valami, ha valaki obszcén hangú levelet ír egy ismeretlen embernek az megalázó és jóérzésű
embernél az tuti nem jön be.... nálam semmiképpen
az ilyen partnerkereső olyan mint a pióca ma letiltod, holnap ismét jelentkezik ugyanazzal a szöveggel de más regnévvel.
Ennyi, azt gondolom - tisztelet a kivételnek - ez a hely nem nekem lett kitalálva Sajnos!!!!!!![ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 66-es üzenetre:
Szia,bocsika,hogy csak most reagálok,de sajna erre már nem jut energiám:( Sohase voltál nálam tiltón,de ha jól emlékszem ezt már megbeszéltük:O Nem tudom mi is történhetett:/ De kaptam én is olyan levelet,hogy tiltóra lettem téve,s másnap megérdeklődte az a személy,hogy miért tiltottam le??:/ Akkor most,hogyan is van ez??[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 27-es üzenetre:
Helló!
Én nem voltam és most sem vagyok kamus. Őszintén kiírtam a lapomra mindent, amit fontos tudni.
De amikor írtam neked egy udvarias hangu ismerkedő levelet, válaszként kapásól letiltottál.
Te tudod miért!!!
Az már megszoktam és megértem, hogy az esetetek 90 %-ban nincs válasz. Semmi gond, továbblépek.
De letiltani???????
Nincs jelentősége igazán, csak mapparendezgetés közben ráakadtam a fórumra és vettem a fáradtságot, elolvastam, reagáltam.
További sikert.[ugrás az előzményre]
Bár talán nem teljesen ide tartozik (de egy picit azért szvsz mégis), de érdemes lenne kicsit megszűrni a regisztrált tagokat. Lehetne a bíróknak olyan jogot adni, hogy videochaten csekkoljanak valakit (ez természetesen minden tag részéről önkéntes lenne), s aki átment egy ilyen ellenőrzésen, az kapna valami külön címet ("adatai megfelelnek látásra a valóságnak" vagy vmi hasonló ). Ez némileg visszaszorítaná a kamusokat... bár az ismerkedési gondokra nem jelentene megoldást, hiszen egy videochat alapján nem lehet mindent ellenőrizni (de kiderülne, h a nő nő-e, vagy sem, stb.).
S megkockáztatom, maga az ellenőrzés lehetősége is inkább a komolyabb szándékúakat inspirálná egy ilyen önellenőrzés kérésére, mintsem a kamusokat. S ez az a pont, amivel kapcsolódunk (esetleg) a témához... Egy próbát talán megérne...
Bocs, ha hozzászólásunkkal rossz irányba vittük a fórum menetét...
Na ,miért is nem megy itt, egy fizetős nem anonim pár keres párt,
vagy akár a kezdőknekm,
egy párt keresek magamnak, mert egyedül vagyok ismerkedési helyzet?
párt? itt? max. partnert. Két lehetőség van a kersésre:
1. privi: lassú, szakadozik, már nem tudom, hogy bunkóságból lép ki valaki elköszönés nélkül vagy csak elveszett az éterben. Ezen okok miatt a többség nem használja.
2. levél: Mivel nem vagyok "örömpolgár" ezért napi kettőt küldhetek, amire vagy válaszolnak, vagy nem (inkább az utóbbi). Amire mgayarázat is van, a címzettek is csak kettőt küldhetnek viszont a napi 50 kapott levél között elveszik az enyém is a másik negyvennyolccal együtt. Megjegyzem, amikor még nem volt így (napi két levél), akkor sem volt más a helyzet.
Szóval keresni mindenki keres, csak nem talál vagy nem is gondolja komolyan.
Az itt lévő nők többségen nem üti meg a minimumot sem, viszont irreális elvárásaik vannak.
Szóval a helyzet nagyjából a következő:
Csúnyácska, alacsony, kövér, nem független középkorú nő keres magas, sportos, jóképű, intelligens, független, 30-as férfit, akivel, ha úgy tartja kedve még meg is csalja a férjét.
Már csak az érdekel, mennyire tudja élvezni a szexet velem. Mert az élvezetet egymásnak adjuk át, ha van kapcsolat.
Nem fogadom el, ha valaki csak testet ad.
Ebben semmi jó nincs számomra.
A(z) #58 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Javasolom a fizetős, pár keres pár kategoriát havi dijjal.
Akkor nem csak az "itteni párom van csak szolóban vagyok..."
Kamus párok lennének itt!
Talán nem csak azok!
Hogy keresek párt magamnak? Vagy levelet írok, amire nem reagálnak, vagy privire hívok, amire szintén nem reagálnak. Tehát most már sehogy. Rájöttem, hogy itt túl sok a kamus, és túl sok a magát istenőnek képzelő nő.
Gratulálok,hogy biró lettél,végezd jól ezt a feladatot avagy ezt a szorakozást.Érzem nem jövök be neked,sajnálom hát akkor egy nálunk használatos szoval elköszönök ZBOGOM!!!
Sziasztok!
Dec 15-16-án (kedd délutántól, szerda délutánig) a Vértesben egy bérelt vendégházban kislétszámú bulihoz keresünk olyan párt, hol a hölgy kedveli, vagy vágyik a sok pasis felállára, vagy szóló hölgyet! Fiú már van több is, EZÉRT KELLENE EGY KIS ERŐSÍTÉS CSAJOK!!!!!
Csajszikáim hajrá!
Várom a jelentkezőket!!!!! Itt, vagy e-mailon:
Sziasztok, Kata - freziakata és frezia-parja
u.i.: Psik jelentkezését is várjuk, mert mgfutamodtak néhányan!!!!!!!!
Válasz a(z) 45-es üzenetre:
Szerintem felejtsd el az egészet, sosem fogsz itt szexpartnert találni. Nem benned van a hiba, az itt lévő nők atyaúristennek képzelik magukat. Mondjuk megtehetik, mert még a ronda, dagadt, ostoba nők is ezrével kapják a seggnyaló leveleket a pasiktól. Tanítani itt egyik sem fog, mert érzéketlenek, és cinikusak - ezért nem méltat válaszra egyik sem.
Felejsd el, a való életben előbb találsz parnert, haver. Ne keseredj el:)[ugrás az előzményre]