Simple vásárlói tájékoztató


hirdetés

hirdetés
Emlékek, vágyak, álmok

itt vagy: Eropolis > BDSM negyed > Blog > dommaestro51

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

dommaestro51 blogja


Emlékek, vágyak, álmok
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)

*Kijelentem, hogy mindaz, ami a blogokban/fórumokban részemről megjelenik, az teljes mértékben a magánvéleményemet tükrözi és semmilyen tekintetben nem köthető Eropolisban betöltött bírói státuszomhoz.
*


ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben 3:
#3 2022-04-01 10:56:29
Hátadra fordítalak, és rálehelek a duzzadt csiklódra. Csillog a váladéktól, lassan, kóstolgatva nyalogatom, kényeztetem. Közben az ujjam a nedves puncidat és popsidat izgatja, lassan belenyomom. A csiklód azonnal jelez, kezd a számban duzzadni. Élvezem a helyzetet, az ujjaim próbálgatják a befogadást, kettő a punciban egy a popsiban, a csiklód pedig lassan betonkemény. Tartsd így, suttogom a levegőbe. Feszült vagy, lazítsd el magad. Az ujjak lassan tágítják a bejáratot, én végignyalom a combod tövet. Három ujjam benned, de érzem, feszülsz, kényelmetlen. Sok csajszi, vagy mi a baj? Több idő kell, hogy beindulj? Mert a puncid nem azt mutatja!
Nem, csak kicsit izgulok, és feszült vagyok, ne haragudj, tudod, volt már pár kellemetlen "élményem" is.
Értem, akkor még játszunk egy kicsit. Mohón rávetem magam a csiklódra, szívom, nyalom, szopom, de közben az ujjaim a puncidat és a fenekedet dolgozzák. 
Van sikosító az ágy mellett, suttogod. Lenyúlok, felveszem a tubust, és a figyelmesen odakészített gumit is.
Bekenem az ujjam, és a popsi rózsádat, a combodat felhúzom, mélyen belenyalok a puncidba és lassan masszírozva izgatom a hátsó bejáratot. 
Figyelj csajszi, ami eddig történt, az nálam is megtette a hatást, érzem, hogy hamar el fogok menni, ne haragudj ezért.
Letolom a nadrágom, te kíváncsian odabújsz és az alsón keresztül csókolod, nyalod a farkam. Lassan előveszem, és szinte azonnal a szádba veszed. Mohón szívod magadba, csak a száddal kényzeteted. Hé, kis ribi lassíts, így nem fogom bírni. 
Kacagva lassan kiveszed a szádból, és segítesz a gumit felhúzni.
Nézd Anna, nem tudom eldönteni, hogy a száddal kezdjek, vagy a punciddal. De őszinte leszek, a puncidat választom, nagyon izgató. Szopni mindenki tud, de egy ilyen puncid nem szabad elhanyagolni. 
Nem szólsz, csak felhúzod a comjaidat. Eléd térdelek, és lassan beléd hatolok. Apránként, nem szeretném elrontani. Lassan, apránként befogadsz, és próbálod tartani magad, hogy minél följebb legyen a puncid.
Régi vágyam teljesedik most be, a farkam benned. Azt vártam, hogy már a behatolással elélvezek, de érdekes módon nem így történt. Ütemesen löködtem benned a farkam, és közben masszíroztam a popsid.

Nincs hozzászólás. |

ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben 2:
#2 2022-04-01 10:55:24
Próbálod magad felkínálni, mozdulni, a kezem alá, de a simogatások inkább feszítik a vágyat. Vadul csókolózunk, mikor a melledről a puncidra csúszik a kezem. Elégedett nyőgéssel fogadod, és az egész tested reagál. Másik kezem a popsi rózsádat izgatj, körbe körbe, néha egy kicsit megnyomva középen. 
Figyi csajszi, tudom hogy ez egy drága harisnya, és nagyon tetszik, ezt még akarom látni rajtad, inkább vedd le, mert így sajnos sérülni fog. Kibújsz az ölelésből, és lassan érzékien a tenyereddel legörgeted a lábadról. Felállsz, az egyik majd a másik lábadat az ágyra felrakva, veszed la a vékony ruhadarabot. Felkínálod magad, a combodat megfeszíted, a popsid pedig kiemeled. 
Ha most azt teszi, amit gondolok róla, hogy viselkedik, akkor megértette, ma mi fog történni.
A harisnyát háromba hajtva, tisztelve a ruhát, az ágy melletti fotel karfájára helyezed, hogy addig se gyűrődjön.
Ez az, erre vártam, de te is, hiszen közben a fenekedet úgy tartod, hogy lássam a puncidat, ez az enyém lehet, azt teszek vele, amit szeretnék. 
Megfogom a combodat, és magamhoz húzlak, a hátadat lenyomva, megcsókolom a puncidat. Ráfordítalak az ágyra, a két kezem a combjaidat simogatja, én pedig a csiklótól a rózsáig végig csókolom. Körözök a nyelvemmel, közben az ujjammal a bejáratot izgatom. Aztán egy váratlan mozdulattal a csiklódat összecsípem, nyelvemet pedig a beléd nyomom. Kéjes nyögéssel fogadod magadba, közben pedig a élvezed a masszázst. Az ujjam megtámasztja a csiklódat, a nyelvem benned, te pedig majdnem felrobbansz. 
Nyögve, de az élvezés határán táncolva, élvezed a helyzeted. Az ujjaim nyomását lazítom, de csak azért, hogy a vérrel telített csiklódat tudjam masszírozni. Erősítem a nyalást, és a morzsolást, érzem az ujjamon az előváladékot. Vívódom, lassítsak, hogy egy kicsit pihenhess, vagy lássuk, mennyi van benned, hogy bírod. Te eldöntöd a helyzetet, és vinnyogva a élvezel. 
Lehúzod a puncid a nyelvemről, és a lábaidat teljesen széttárva felkínálod magad. 
Remélem csajszi, bírod még, mert még csak elkezdtük.....

Nincs hozzászólás. |

ismerkedésként, ez a "film" forgott a fejemben:
#1 2022-04-01 10:54:04
Már a lépcsőn felfelé azon gondolkoztam, miben vár engem a kiéhezett NŐ. Vajon abból lesz rajta valami, amit a képeken küldött, vagy miután az első alkalom lesz, így a ruha is "szűz". Beléptem a hálószobába, a fotelon az izgatottan kibontott fehérnemű csomagolása. Látszik, hogy izgatottan tépték fel, remélem a körmei nem szakították fel a harisnyát. Lassan lépkedtem befelé, és az ágyon megpillantottam a félhomályban egy formás popsit, egy csipkés, viszonylag fényes fekete harisnyában. Bugyi nem volt, csak egy csodás rózsaszín popsi nyílás, és a harisnya mintája. Odaléptem az ágyhoz, és halkan suttogtam, szervusz te éhes kiscsaj, mire készülsz? felém fordulsz, és akkor látom, izgalmas sminnkel készültél. Lerogyok melléd, és pillanatokig csak bámullak. Láttam sok képedet, de ez mikor illatosan felajánlod magad, ez minden várakozást felülmúl. 
Megcsókollak, először csak lassan, óvatosan, nyelvet kicsit kidugva, körbe az ajkaidon, majd egy határozott nyomással szétfeszítem az ajkaidat. Kezem közben felfedez, keres kutat. Érzem a trikó alatt a melled, nincs semmi ruha csak egy csipkés dressz. Megmarkolom a melled, és magamra húzlak. Másik kezem a fenekedet simogatja, és élvezi a harisnya érintését. Csókolózunk, hosszan, én kutatom a feneked, közben a puncidat is végig simítom, kéjesen nyögve fogadod. Érzem hogy puncid is vágyik arra, hogy megmarkoljam, felfedezzem. Kezed elindulna, de nem engedem, az elsőbbség az enyém, én akarok felfedezni, én mondom, én adom mennyit kaphatsz belőlem. Élvezd a nyelvem, mérd fel, mit tud, mennyire játékos. Fogadd el, most én irányítok, az én kezem mutatja, mit lehet.....

Nincs hozzászólás. |

[1-3]


A blog RSS feedje.


hirdetés
hirdetés
Ajánlott szobák
#bdsm_szoba2830BDSM - extrém szexualitás

#akos2120100subot keresek
Ajánlott szobák
#biszex_szoba10591Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1810Eropolis hivatalos maszti szobája

#cuckoldklub920Cuckold Klub.

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba7290Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4570Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#leszbi_szoba100Csak csajok, leszbikus kapcsolatok
Ajánlott szobák
#profi_csajok1010Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2220Transzszexuális csevegő

hirdetésA felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.