Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Medvetánc: kaland a szomszéddal
Társasház, középkorú lakókkal, szinte csak aludni járnak haza és néha van aki a lakásban tölti a hétvégét. Köszönő viszonyban, de nem volt az szomszédolós közösség. Két lépcsőház 12-12 lakás, az alagsorban egy hosszú folyosó kötötte össze, innen nyíltak a tárolók, és át lehetett menni a másik lépcsőházba, száraz lábbal. Szabály volt hogy nem lehet a folyosón tárolni semmit, tűzvédelmi okokra hivatkozva. A mi tárolónk volt a szélső, mellettünk már a másik lépcsőház tárolója volt. Nem volt nagy, de azért a szükséges kacatoknak volt hely, sőt akár a zöldséget, almát is lehetett benne tárolni. Hazafelé vettem egy zsák burgonyát, és el akartam rakni. Egy komód volt a bejáratba, mellete egy könyves polc. Már cifrákat akartam mondani, mikor eszembe jutott, hogy mintha lett volna egy kiírás a faliújságon, hogy a másik lépcsőházban valaki felújít, és pár napra leraknak pár bútort. Leraktam a zsákot és elkezdtem odébb húzni, hogy legalább annyira ki tudjam nyitni, hogy a zsákot be tudjam rakni, majd később elrakom. Annyira koncentráltam, hogy nem vettem észre, hogy a szomszéd lánya közben odaért. Csinos, olyan 30 körüli hölgy, filigrán alkattal, az egyik közeli boltban dolgozik. Határozott, azt hiszem boltvezető, egyszer hallottam pattogós hangján irányított.
-Elnézést szomszéd a kellemetlenségért, segítek. 
-Hagyja csak, megoldom, úgy is csak pár nap, aztán újra szabad a bejárás.
-Hát sajnos nem, mert a festő nem ért ide, késik, majd talán 3 hét múlva. 
-Na az ilyet kellene láncra verni, és addig ott tartani, míg nem végzett!
-Sajnos nem tehetem meg, egyrészt távoli rokon, a másik pedig az ebben az esetben büntetendő, bár roppant izgató.
A válasz meglep, most nézem meg alaposabban a lányt. Formás mellek, bár ha jól sejtem, push up, egy kis vizuális tunningal. Erre a típusra szokták mondani hogy filgrán. Ami viszont csak most tűnt fel, az a karlánca. Két bilincs fonódik össze, csillogva vonza a szemet, és ha tisztában van a jelképpel, akkor vagy tulajdona valakinek, vagy jelzi hogy vonzódik a BDSM világához.
Lassan formázom a szavakat, és próbálok olyan választ adni, hogy tudja, értem mire gondol.
- Nem mindegy, hogy kötözni szeretünk vagy megkötözve lenni.
Rám nézett és lassan, halkan mondta ki: az utóbbit kedvelem, aztán leszegte a tekintetét. Megfogtam az állát, és belenéztem a szemébe. Halkan de határozottan kérdzetm meg, nálad van a pincekulcsod? Sajnos a miénkhez nem férünk hozzá.
Elővette a kulcsát, kinyitotta az ajtót és félre állt. Pont annyi hely volt hogy két ember egymás mellett elfért. Megfogtam a kezét, és behúztam, ő pedig az ajtót csukta magától. Megmarkoltam a nyakát neki nyomtam a falnak és halkan, de határozottan beszélni kezdtem hozzá.
- Megsértettél azzal, hogy nem férek hozzá az ajtómhoz. Ezért vezekelned kell, érted? Finoman bólintva válaszol, igen értem. 
-Helyes válasz! Akkor holnap délután itt lent találkozunk, és megbeszéljük a részleteket. Három körül jó? Apró biccentés a válasz. Magamhoz húzom és megcsókolom és közben megmarkolom a mellét. Elfogadja a csókot, érzelmesen belemerül.
-Szólok előre, hogy nagyon kemény és határozott vagyok! Értem Uram, kíváncsivá tesz. -Mára ennyi, mehetsz! Holnap délután itt várj rám! -Van valami különleges kívánsága az úrnak? -Hmm, legyen, de tudod mit, ezt most rád bízom, lepj meg!
(folyt.köv)   
1 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Nagyon jó kis történetnek indult. Nagyon várom a folytatást, remélem hamarosan olvashatjuk. lennék ott a házmester ????
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.