Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Kamus vagy kalandos? (sikerességi összesítés)
Egy rendhagyó bejegyzés következik, amolyan szolgálati közlemény.
Mint a lilaváros egyik bírája, viszonylag sok adatlapot kell megnéznem "hivatalból". Az egyik leggyakoribb megjegyzés az, hogy itt mindenki kamus, senki sem akar élőben, kézzel fogható lenni. Ezzel kapcsolatban szeretnék egy sikerességi összesítést tenni. Hiszen, mint minden (szex)társkereső oldalon, fontos a végeredmény. (spoiler: vannak sikerek)
Nos az elmúlt több mint egy év összefoglalása következik:
sikertelen: sok volt, nem számolom mert nem biztos, hogy a másik okán nem jött össze, én sem mindig akartam.
fél siker: három olyan kapcsolatom van, ami azért nem sikerült, mert valami közbe jött. Itt túl vagyunk már a levelezésen, általában telefon vagy videó híváson is, csak a megfelelő alkalmat várjuk.
SIKER: van, több is. Nők, férfiak, párok. Nem egy alkalmasak, hanem ezek tényleg kapcsolatok, összejövünk és igen SEXelünk. Nem számoltam össze, de van, és annyi kijött hogy olyan 10 (tíz!) partner legalább volt az egy év alatt.
Arra bíztatok mindenkit, tessék próbálkozni, van remény. DE! Fontos, hogy a MINŐSÉGI dolgokat keresik a partnerek. A gyere és dugjunk módi nem kell senkinek. Nem sokan buknak a farok képekre (ezt sosem értettem, miért kell ugyanazt a farkat 27x balról, jobbról és alúlról is lefotózni? A 3. képen is ugyanolyan balfasz mint a többin!). Szóval kedveskéim, irány a minőségi kínálat és a választék. 
Orgazmusban gazdag nyarat mindenkinek!
8 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.