Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 1.
Csendes hétköznapnak indult, az Úr reggel korán elment, addigra André frissítette az ivóedényét, majd kötelességtudóan négykézlábra állt a rongyszőnyegre. Gazdája rácsatolta a láncot, amivel ki volt rögzítve, bedugta a barna lófarkú plugot, majd rácsapott a seggére. Majd jövök drágaságom, pihenj ma este sok dolgod lesz. André lefeküdt a szőnyegre és onnan nézte a távozó Urát. Pár percet pihent, majd a tökéletesen megtervezett lánctartó rúdon odébb húzta magát, egészen a mosogatóig. Elmosogatta a reggeli tányérokat, elmajszolta a nagylelkűen ott hagyott maradékot, tudván hogy ezek az utolsó falatok, ezek a legfinomabbak, ez nagy kegy a gazdától, hogy neki adja. Letörölgette a pultot, elmosta a saját edényeit, kicsit felseperte a fekvőhelyét. Megfogadva a gazda tanácsát, lefekszik a szőnyegre és alszik egy kicsit. Arra ébred, hogy a kulcs zörög a zárba, gyorsan négykézlábra áll, megigazítja a lófarkát, majd fejét lehajtva várja gazdáját.
A gazda kemény tenyércsapással jelzi, hogy elégedett a látvánnyal. Leveszem a láncodat menj, fürödj le, készítsed elő magad az estére, vendégek jönnek. Borotválás, egy szőrszálat sem akarok látni rajtad. Utána kimosod magad rendesen, és oda készítettem a ruhádat felveszed. Ma este te leszel a szobalány, szükség lesz a kezedre, szádra és a seggedre is.
Különös gondosággal tisztálkodik, inkább kétszer is áthúzza a borotvát, amibe új betétet tett. Hála az égnek, a gazdája nagy hangsúlyt fektet az ápoltságra, rendelkezésre állnak a samponok, tusfürdők és eszközök, de ami nagy dolog, hogy a meleg vizet is használhatja. Alaposan megtörölközik, átvizsgálja magát, apróbb korrekciók szükségesek, azt elvégzi. Felhúzza a fekete combfixes harisnyát, az apró kis tangát, majd arra a szép. selymes anyagú bugyit. A kis fekete trikó rásimul a mellkasára, a tükörben ellenőrzi, hogy megfelelő a megjelenése. Azt semmiképpen sem szeretné, hogy gazdája visszazavarja. Súlyos büntetés jár ebben a házban a hanyagságért, kellett már meztelenül a kertben a szolga kennelben aludnia.
(folyt.köv)
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.