Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 2.
A hideg is kirázta az emléktől, ha ki kellett mennie a kertbe, inkább a másik oldalon ment, nehogy rá kelljen néznie.
Mikor végzett, indult megkeresni a gazdáját, megmutatni, hogy elégedett a sub megjelenésével. Gazdája körbe forgatta, lehúzta az alsóneműit és a punciját alaposan megvizsgálta. Jó lesz André, csinos vagy. Dőlj egy kicsit hátra, felrakom a farokketrecedet. A legkisebbet választotta, felhelyezte, majd a lakattal lezárta. André tudta, ha bármi olyan izgató impulzus éri, akkor nagyon fájdalmas lesz az este. A kulcsokat gazdája eltette a zsebébe. Már most izgatott lett, mi fog történni, ettől a hangtól, ahogy a lakat bezáródik, már érzi, hogy szűk lesz a bilincs.
Kezdj el az étkezőben az asztal körül elpakolni, azt akarom, hogy egy méter szélességben, körben az asztal körül legyen hely. Semmi ne legyen az útban, még a szőnyeget is szedd fel. Azt vidd ki, rázd ki, és szépen feltekerve rakd el. De nehogy rád fújja a szél a port, mert akkor egész este olyan gusztustanul leszel.  Aztán az asztalra négy főre készíts fel poharat, a talpas borost, pálinkás kelyhet és vizes poharat. Eddig jegyezted ribanc? HA fent vannak a poharak, menj ki a nyári konyhába, hozd be a hidegtálakat, Tom majd segít, ő rakta be a hűtőkamrába.
Tom az egyik udvari szolga volt, ő tartotta rendben a kertet, a medencéket, és ha az Úr kint pihent, akkor kiszolgálta. Ritkán beszélhettek Tommal, igazából semmit sem tudott róla, csak annyit, hogy eddig még nem érdemelte meg, hogy a házba lépjen. Kint lakott két másik társával a nyári konyha melletti fészerben és neki nem jutott melegvíz. 
André tudta, figyelnie kell arra, hogy Tom még véletlenül sem léphet a lépcsőre sem, ezért odavitetett egy Tommal egy kerti asztalt és kérte, hogy arra hordja oda a tálakat, majd ő onnan beviszi. Pár szót még beszéltek, és gyorsan elmesélte Tom, hogy tegnap a Gazda kiment a kertbe szivarozni, és hogy kényelmes legyen, Tom négykézláb tartotta a lábait. Ez nagy dolog volt a kerti szolgának, ők nagyon nem érintkezhettek az Úrral, a közelébe csak akkor mehettek, ha hívta őket. 
(folyt.köv)
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.