Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 3.
Tom hordta a tálakat, André helyet csinált a nagy pulton, és ízlésesen elhelyezte. Visszavitette az asztalt, tudta, hogy kemény büntetés jár azért a kerti szolgáknak, ha rendetlenség van, vagy valami nincs a helyén. Egyszer látta a konyha ablakból, hogy térdelve, négykézláb másznak a fűben, gazokat és oda nem illő dolgokat keresve. Több napos ketrecre számíthattak, ha az Úr barátnője meztelen talpa megsérülne. Amikor a rózsát és a fákat vágták, nagyon alaposan kellett mindent átnézni, de a Gazda így is talált ágdarabokat. Nem tudja André mi történt, de az Úr aznap nagyon mérges volt, és neki kellett a pálcákat elraknia a szekrénybe, miután alaposan eltisztogatta.
Gyorsan bejött az udvarról, és azon gondolkozott, hogy kérdezze meg azt, hogy milyen italokat készítsen elő és melyik jeget szeretné az úr. A nagy gömböket vagy a hegyi forrás vízéből készíttetett kis kúpokat. Nem kellett sokat várnia, már hallotta is a Gazda lépteit. Fejét illedelmesen lehajtotta és a kezét a pohár mellé tette, jelezve kérdezni szeretne. Sosem szólíthatta meg a Gazdát, csak akkor, ha engedélyezték. A felfele fordított tenyér jelezte, hogy szeretne kérdést feltenni.
Igen? Pár szóban felteszi a kérdést, nem szeretik a felesleges locsogást. Az Úr elsorolja az italokat és a kisebbik jeget készítteti elő. Igyekezz, mindjárt jönnek a vendégek. Szabályok ma estére: te az én szolgám vagy, másnak csak akkor engedelmeskedhetsz, ha én megengedem. Én határozom meg, mit tehetnek veled, semmi mást nem tehetsz, és nem tehetnek, érthető? André lehajtott fejjel biccentett, és már izgalomba is került, mire gondolhat az Úr. A ketrec szűk volt, és kényelmetlen, de ennek ellenére roppant izgató. Ekkor megszólalt az ajtócsengő, jelezve hogy megérkeztek a vendégek. André halkan oda ment az ajtóhoz és leszegett fejjel kinyitotta, az ajtót. Na, végre, mire kellett ennyit várni, honnan jöttél csicska, a holdról? Kicsit meglepte a durva, nyers modor, de nem mert felnézni. Nézte a lábakat, elsőnek egy fekete lovaglócsizma jött be, utána egy csinos harisnyás láb próbálta tartani az ütemet, egy magassarkú cipőben botladozva. Lánc zörgését is hallotta, innen tudta, hogy a harisnyás láb egy sissy lesz, akit pórázon vezet a gazdája. A következő láb egy lezser vitorláscipő volt, közvetlenül mellette egy csinos női szandál, rózsaszínre festett körmökkel. A láb formás volt, gondozott, akár lehet női is. Aztán megjött az utolsó láb is, egy erősen használt piros magasszárú cipő, mögötte egy viszonylag erős vádli egy tangapapucsban. Itt van mindenki, becsukhatod az ajtót te nyomoronc, szólalt meg az utolsó, tornacipős láb gazdája. A hangja mély volt, konyak és szivar illat kísérte. André becsukta az ajtót és a vendégek után ment a nappaliba, ahol félkörben álltak a vendégek. 
André gyere ide, tölts a vendégeknek a pálinkából, én pedig addig elmondom a mai este szabályait. 
Kedves Barátaim! Azért gyűltünk ma össze, hogy bemutassam új szolgámat, Andrét. Három hónapja van itt, ennyi idő kellett, hogy megtanulja a ház szabályait, és azt hogy én mit követelek meg. Elérkezett az ideje, hogy megmutassa mit is tud. Tehát a mai kártyajáték főnyereménye André.  Aki a legjobban játszik ma, nem csak a nyereményét viheti, hanem Andrét is. DE! A nyeremény csak az általam meghatározott módon használható, és csak az engedélyezett keretek között. Kérek mindenkit, hogy nincs durvulás, verés. Büntetni nekem van jogom, és nem akarok egy hétig véraláfutásos sub segget nézegetni. Ha elfogadjátok az este szabályait, akkor ezzel a pohárka itallal pecsételjük meg és kezdődjék a játék. Egészségünkre uraim! André gyere ide, a szolgáknak a helye a gazdája mellett van. Ide ülj le törökülésbe.
2 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#tofi7f: 
Köszönöm, jól esik a visszajelzés
tofi7f#28#1
Nagyon jók a történeteid, mindíg várom a folytatást.
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.