Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
André első kártyapartija 8. (vége)
Akkor, ha indulhat a móka, térdre ribancok. Természetesen André is részt vesz, hiszen én is nyerni szeretnék. A szolgák, hátukon a poharakkal, négykézláb várakoztak. Az első induló Suzy volt, aki a második körben az egyik kanyarban leejtette a poharat. Hülye ribanc, nem tudsz figyelni, miattad vesztettem egy jó szopást, baszod. Ha hazamentünk, emlékeztess, hogy harmincat verjek a seggedre!
A következő Rosette volt, akinek ma már gyakorlata volt a négykézláb sétálásban. Sikerült neki, három kör, az időt nem mondták meg, de elismerően bólogattak. Következett Dius, aki már az első kanyarban elhagyta a poharat. Tudtam, hogy te ehhez balfasz vagy, te hülye ribanc. Nem baj megpróbáltuk, nyugtázta a Hajós. Következett André, aki már tudta, nem ezt nem fogja megnyerni, biztosan nem tud olyan gyors lenni. Szomorúan vette tudomásul, hogy sajnos Vadászt kell három órán keresztül szolgálnia. Hátára rakták a poharat, és elindult. Nem akart gyorsan menni, féltette a poharat, és tudta, nagyon fájdalmas lesz az, ha leesik a pohár. Két rossz közül próbálta a kevésbé rosszat kiválasztani. A harmadikkör elején érezte, hogy csúszik a pohár, próbálta a hátát lejjebb engedni, hogy ne essen le a pohár. Sikerült az utolsó kört is megtenni. Kívülről könnyűnek tűnő feladat, de megtenni roppant fárasztó. Több mint fél perccel később ért be így a Vadász farkát nyerte meg.
A gazdája egy lendületes tenyeressel küldte be a vendégszobába, majd bekísérte a vendéget is.
Barátom, a szabályokat ismered, kérlek annak megfelelően élvezkedj. Nincs bántalmazás, a segge az tabu. Száját nem foghatod be, és ha kiabál, azonnal jövök érte. Tudom, tudom, igyekszem jó fiú lenni, dünnyögte a Vadász. Ahogy bezárult az ajtó, már tolta is le a gatyáját. Gyere, fejezd be az előzőt, mert az nagyon jó volt. André letérdelt és azonnal mélyen magába engedte. Lassabban, ne kapkodj, élvezni akarom a nyelvtudásodat. Szépen, finoman csináld. Kényeztesd az egészet, a golyókat is.
Tudta, mégsem lesz olyan egyszerű ez a három óra. Beletörődött sorsába, és minden részre kiterjedő orális kényeztetést nyújtott. Ahhoz képest, hogy az asztal alatt azt gondolta, hogy pár pillanat és elsül a vendég, most elég sokáig kellett kényeztetnie. Szopás közben a nyelvét bedugta a makk közepébe, közben az ajkai szívták a makkot. Ez már közelebb vitte a Vadászt az orgazmus felé, és minden előjel nélkül tele lőtte a száját. Meglepte Andrét az élvezés, mert nem volt előtte semmiféle testi jelzés. Próbálta mindet lenyelni, amit három pumpálással juttatott a szájába. Kevés kicsorgott a szája szélén, azt azonnal lenyalta. Helyes, nyeld az összeset, nehogy kiköpd nekem, nem azért termeltem, mordult rá a vendég. Nyald tisztára, aztán indulj el lefelé, nyalogasd a tökeimet! Nyalogatta a farok tövét, majd egyenként szopogatta a golyókat. Próbálta mindkettőt bekapni, de ahhoz nagyok voltak. A férfi láthatóan élvezte a helyzetet, majd hirtelen lenyomta a fejét, rá a fenék rózsára. Gyerünk seggnyaló, add a valagamnak a rabszolgacsókot, járjon benne a nyelved. André érezte, hogy az egésznap bélelt nadrágban tartott fenék fülledt, férfias illattal rendelkezik. Nem szerette, ha nem volt megfelelően ápolt, de most nem volt más választása. Gazdája ezeket a kényeztetéseket mindig fürdés után kívánta meg, sőt néha úgy tűnt, hogy még külön be is masszírozta valami krémmel. Óvatosan belenyalt a fenékbe, de abban a pillanatban már csattant is a vendég tenyere a nyakán, és nyomta rá, hogy amilyen mélyen tudja, nyaljon bele. Időérzékét teljesen elvesztette, szinte ugrált a farok, a herék és a fenék között, ahova éppen terelte a Vadász tenyere. Meglepetten vette észre, hogy máris félmerev állapotban van a farka, így szabályosan torkon dugta. Azt hitte, lesz majd egy kis lazításra lehetősége, de a vendég egyértelműen jelezte, hogy a rendelkezésre álló idő minden másodpercét élvezni akarja. Ha már esetleg a kielégülés közelébe jártak, azonnal lehúzta a fejét a farkáról a Vadász és terelte lejjebb. Elhatározta, már csak az orgazmusokat számolja. Nem kímélte a vendég, már érezte, hogy az állkapcsa kiakadt, és teljesen elzsibbadt. A harmadik élvezésnél már csak cseppek jöttek elő, amikor gazdája hangosan bekiabált. Letelt az idő, André azonnal gyere ki!
(vége)
2 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
előzmény
#tofi7f: 
Köszönöm, de tudod, ahogy a régi (MÁV) mondás mondja, ami késik az jön. Lesz majd másik
tofi7f#33#1
 Kár, hogy vége, tetszett.
1 válasz erre
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.