Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Menet közben
Régóta beszélgetünk már, de sajnos, mint oly sokszor, a távolság miatt nem sikerül a találkozás. Egyik nyári napon reggel, jött egy rövidke üzenet:
Járok arra, ma délelőtt, ha tudsz velem találkozni, keress.
Nézem a telefont, kell, pár perc mire rájövök, hogy ki az. Hmm, lehetne egy kicsit huncutkodni. Felhívom és egyeztetünk, másfél óra múlva a város szélén a parkolóban. Küldök egy üzenetet, ne legyen rajtad alsó.
Volt egy randi tervem, amit a kedves „partner” egy vízi kaland miatt eldobott, gondoltam az eszközök kéznél, csináljuk meg. 
Találkozunk a parkolóban, kinyitom az ajtót, beül mellém. Én kiszállok, átmegyek a másik oldalra, szemére egy fekete szájmaszk (köszönjük a covid védekezési eszközt), kezek hátul gyorskötözővel megkötve. Elindulunk, keresek egy csendes helyet. Kivezetem az autóból, besétálunk a fák közé. Keresek egy kidőlt fát, szerencsére az elmúlt időjárása bővelkedett viharokkal, így találtam egy ölelhető méretet. A gyorskötöző az újfajta, bontható és többször használható. Kibontom a kezeket, ráhajtom a fatörzsre és alul visszazárom a kötözőt. Lehúzom a gatyáját, csak a vékony nadrág, nincs alsó, az utasításnak megfelelően.
Hagyom a fán, elmegyek és keresek egy szép ágat. Találok egy pofás kis darabot, majdnem egy méter, még friss, kellően hajlékony. Letépem az ágakat, leveleket és kipróbálom, milyen a húzása. Egy közeli bokor levelei szenvednek sérülést, mondanám, hogy szinte letépte azt, ami az útjába került. Visszasétálok a fához, és a tenyeremmel végig simítom a hátát. Ne aggódj, fájni fog, ahogy ígértem. Megmarkolom a farpofákat, megszorítom, és néhány ütéssel felmérem a kellő távolságot és beállást. Olyan ez, mint a golf, nagyon sok múlik a testtartáson. Csattog a pálca a fenekén, már szép piros. Nem akarom véresre verni, csak annyira, hogy még holnap reggel is rám emlékezzen. 
Hátra húzom a farkát és a golyóit, és azok is megismerkednek a botommal. Aztán hagyom egy kicsit pihenni, megyek és szedek egy marék csalánt. Szépen bele teszem a gatyájába és felhúzom rá. Kap egy alapos golyó és farok masszázst, hogy az illóolajok felszabaduljanak. 
Lebontom a fáról, próbál úgy mozogni, hogy minél kevesebb csalán érje. Hiába, nehéz műfaj a vega, ezért a tenyeremmel alaposan megcsapkodom, hogy ami még nem csíp, az is tegye a dolgát. 
Letérdeltetem, lehúzom a pólóját, és a fejét ráhúzom a farkamra. Alaposan szájba dugom, nyála fröcsög mindenhova. Kihúzom a szájából a farkamat és ráélvezek az arcára és a mellkasára. Szépen csorog, jutott mindenhova.
Felveszem a pólóját a földről, beletörlőm a farkam, majd elkezdek vizelni. A végét, hogy nem vesszen kárba, a pólóra locsolom, szagolja csak a szégyen szagát. Ráadom a pólót, és visszakísérem a kocsihoz, beültetem. Visszamegyünk a parkolóba, leveszem a kezéről a kötözőt és a szeméről a maszkot, kinyitom az ajtót és kilökőm. Nem szólók hozzá, behúzom az ajtót és ott hagyom.

Egy óra múlva csippan az sms: jövő héten is erre járok.
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.