Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Banged az erdőben 1.
ReBéka izgatottan készült a délutánra, az első randi lesz egy hasonló pasiribanccal mint ő. Fantáziált már sokszor, különböző dolgokkal izgatta magát, de az igazi testi élményt még nem élte meg. Vágyott már arra, hogy megízlelje egy férfi farkát, annak nektárját és arra még jobban, hogy valaki megdugja. Három napja írt rá Louis, azóta folyamatosan beszélgetnek. Cseréltek képet, elmesélték, hogy mire vágynak, mi az, amit nagyon szeretnének megélni. Nagyon egyforma vágyaik voltak, Louis gyakorlott volt, így egy rövid idő után ő vette át a beszélgetés irányítását. SUB-nak vallotta magát, de azt mondta, jelenleg nincs gazdája. Első este, szinte hajnalig beszélgettek a privát chat szobában. Végig állt a farka, de próbálta tartani magát, és nem elégült ki. Nehéz volt, de elhatározta magában, hogy tartja magát, hogy nagyobb legyen az élvezet. Másnap felvette Louis egy személyes találkozó lehetőségét. Azonnal elkezdték tervezni a randit, egy csendes erdei pihenőhelyre. Louis szerint tökéletes helyszín, csendes nyugodt, hétköznap senki sem jár arra. Szinte egész nap erekciója volt, több tucat módon eljátszott a gondolattal. Előre élvezte a kiszolgáltatottságot, izgatta, hogy valaki rendesen megköti a kezét, és eljátszik vele. Valóra válnak az álmok és vágyak. 
Louis leírta, milyen ruhában legyen, és melyik parkolóban találkoznak. Vékony pamut térdnadrágban, egy laza pólóban és a csodás piros, fodros tangájába jöjjön. Első este, olyan éjfél körül, teljesen felizgult állapotban küldött pár képet magáról Louisnak, abból választotta ki a kis piros ruhadarabot. Azt ígérte, ha abban jön, kap tőle egy különleges ajándékot.
Végzett a tusolással, borotválkozással, szárazra törölte magát. Ellenőrizte, hogy nem maradt ki valahol szőrszál. Belülről is kimosta magát, felkészülve minden eshetőségre. Alaposan bekente a punciját sikosítóval. Felhúzta az illatos kis piros tangát, amit még tegnap este kimosott, és megszárított. Szíve egyre hevesebben vert, úgy ült be a kis autójába, hogy a farka ki akart szabadulni a bugyiból. 
Bekanyarodott a parkolóba, és leállt félre az egyik távoli sarokba, közvetlenül a bokrok mellé. Ránézett a telefonjára, ott már várta Louis üzenete, két perc és ott van. Ekkor jutott eszébe, hogy igazából nem is ismeri a partnerét, arcképet nem kapott, csak méretes farkáról és hatalmas heréiről. A csendes parkolóban rajta kívül csak két autó volt. Az egyik mellett egy család éppen indulni készült, és a hátizsákokat pakolták bele a csomagtartóba. A másik autó üresen állt, közvetlenül a bejáratnál. 
Egy öregebb kis Fiat kanyarodott be, és egy határozott kanyarodással be is állt a másik autó mellé. Kiszállt belőle egy barnabőrű vékony magas srác, kezében egy hátizsákkal. Határozott léptekkel elindult felé, és már messziről köszönt neki. Szia, ReBéka! 
Azta, de jól néz ki a pasim, és visszaköszönt. Gyere, szállj ki hadd nézzelek! Megforgatta, mint a táncosokat, majd határozottan magához húzta és megcsókolta. Határozottan csókolta, tenyere tartotta a fenekét, és kitapintotta a bugyi körvonalát. Látom, szeretnéd megkapni a különleges ajándékomat. Zavartan bólintott, és közben Louis dudorodó nadrágját nézte. Szerette volna megsimítani, lehúzni és mélyen magába szívni. Persze Louis észrevette sóvárgó tekintetét, megfogta a kezét és ráhúzta a domborodó ölére. Remegve tapintotta meg, érezte rajta az ereket és legszívesebben itt és most letérdelt volna. Na, gyere ribanc, megmutatom azt a jó helyet, már én is fel vagyok húzva. Sétáltak egy kicsit, közben többször megálltak, csókolóztak és tapizták egymást. Elérkeztek egy tisztásra, nem volt nagy, és jól megbújt a fák között. Körben bokrok, belátni nem lehetett, bejönni is csak egy helyen a fák között. Louis leterítette a magával hozott plédet, lehúzta maga mellé Rebékát is. Gyere, vetkőzz, meg akarom nézni a bugyidat.   
folyt.köv. 
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.