Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Banged az erdőben 3.
Tudta, ha nem ellenkezik, inkább előre menekül, kevésbé lesz rossz emlék a mai kirándulás. Sokat nem tudott gondolkozni rajta, mert az, aki szopatta, nekiállt dugni a száját. Próbálta minél jobban benyelni, és arra gondolt, milyen jó hogy gyakorolta banánnal a mélytorkozást. Ugyan a banán kisebb volt, de azt sikerült egészen a végéig benyelnie. Itt azért más volt, bár azt gondolta, hogy lehetne sokkal durvábban csinálni. Úgy érezte, hogy a Vezér mintha kicsit óvná. Közben mindkét keze simogatta verte a két farkat. Vastag neki nyomta, mintha éreztetni akarná, hogy mennyire vastag. Hosszú inkább a makkját tartotta oda, megpróbálta az ujjaival a makk vágatát felderíteni. Közben a Vezér egy pillanatra elengedte, így bátorságát összeszedve jelezte, hogy a másik két farok száraznak tűnik, ha megengedik, azokat is egy kicsit megnedvesítené. A fiúknak tetszett az ötlet, és amiért ilyen figyelmes, felajánlották, hogy választhat, melyikkel kezdene.
Hosszút választotta, szerette volna megpróbálni végig benyelni, megnyalni a golyókat. A fiúk helyet cseréltek és megbeszélték, hogy forgósat játszanak, bizonyos időközönként cserélnek. Vihogva közölték, hogy így sokkal rosszabbul jár, mert így jobban bírják.
Tudta, hogy ezzel az idő biztosan megnövekedik, de talán egy kicsit tudja uralni, irányítani a helyzetet. Bekapta Hosszú farka végét, és megállapította, hogy csalóka a hosszúsága, mert közben azért vastag is. Lassan próbálta magát rászívni, közben a Vastag golyóival játszott a Vezérnek pedig lassú mozdulatokkal verte. Mintha villamos vezető lennék, mosolygott magában, mindkét kezemmel más mozdulatot végzek. Centiről centire szívja magába a farkat, de még messze van a töve. Közben a Vastag megunta a golyómorzsolást és határozott mozdulattal a markába tolta a farkát. Verjed ribanc, már fájnak a tökeim, verd egy kicsit aztán úgy is ráhúzom a fejedet.
Jó ötlet cseréljünk, mert nem bírom sokáig, ahhoz képest, hogy kezdő a ribi, egészen jól benyelte. Vastag helyet cserélt Hosszúval és odaállt ReBéka elé. Szemből, közelről még vastagabbnak tűnt, olyan volt, mint egy aludoboz. Vastag, az erek kidagadtak rajta, a fityma félig takarta a makkot. Nyelt egyet és megpróbálta bekapni. Elsőre nem sikerült, ezért egy pillanatra elengedte a másik két falloszt, és megmarkolta úgy próbálta a szájába nyomni.
Na, megint a Sanyi farka miatt nekünk nem jut a jóból. Lajoska gyere ide, addig te kényeztess, míg a kis kurva megpróbálja benyelni.
Örült, hogy nem büntetik, és tudta, nem az első, akinek nem sikerült elsőre a szopás. Markolta a tövét, és miközben a nyelvével nyalogatta próbálta az óriási makkot bekapni. Feszítette az állkapcsát, de már annyira felizgatta a szájában lévő dorong, hogy mindenképpen meg akarta kapni. Átfutott rajta, hogy reméli, mielőtt karóba húzzák, akkor is megtartják a sorrendet és hagyják kitágulni, különben nagyon fog fájni. Emlékezett, mikor dezodoros flakonra próbált ráülni, az mennyire fájdalmas volt.
Közben Louis mellé térdelt, és közben a fülébe súgta, ugye nem haragszol? Parancsra tettem, hidd el. Nagyon sajnálom, de mivel az ő kezükben vagyok, engedelmeskednem kell. Tegyél meg mindent, és akkor jók lesznek veled.
Próbált bólintani, de a farok teljesen lefoglalta, így az egyik kezével megsimogatta jelezve, hogy beletörődött a sorsába.
folyt.köv.
Szólj hozzá elsőként!
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.