Emlékek, vágyak, álmok
A naplót írjadommaestro51
Erotikus napló, emlékek, fantáziák, élvezetek és ezek keveréke. Fontos, hogy mindennek van valóság alapja. Meg akarod élni? Kíváncsi vagy melyik az igaz része? Akarsz ilyet? Kérdeznél? Meséljek? Keress meg. Fontos, a történetek erősen magasan 18+ kategória és biszex révén nagyon vegyes. Ha nem tetszik, huss tovább, nem kell tépni a szádat (még elfogy, aztán hogy kapod be?)
Ha esetleg a blogbejegyzéseket elolvasod, kérlek nyomj egy +/- jelet, fontos a visszajelzés, köszönöm!
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
39
Számodra látható napló bejegyzés
39
következő
összes bejegyzés
előző
Banged az erdőben 4.
Kezét a Vastag fenekére tette, és úgy próbálta magát ráhúzni a dorongra, közben a nyelvével a húgycsövet izgatta, amit a felette álló férfi díjazott, és két hatalmas tenyerével nyomta rá a fejét. Sikerült a fallosz harmadát befogadni, és élvezettel cuppogott rajta, amit a másik két férfi is észrevett.
Tartalékold az erődet ribanc, nekünk is maradjon! Nehogy a Sanyi lefárasszon, aztán rajtam csak nyámmogsz, én is teljes értékű szopást akarok!
 Nem tudott válaszolni a száját kitöltő dorong miatt, ezért csak a kezével jelezte, érti. Közben Sanyi egyre mélyebbre próbálta nyomni a farkát, ReBéka már öklendezett, a nyála csorgott és néha hányingere lett, de nem hagyta abba, mert tudta, ha elengedi a férfit, büntetés lesz a vége. Neki most szolgálnia kell, bármi is lesz a mai nap vége. Nem szerette a büntetést, de tudta, ebben az életformában ez bármikor bekövetkezhet. Annyira belemerült a szopásba, hogy nem vette észre a mögötte térdelő Vezért, csak arra figyelt fel, hogy a hideg sikosító csorog a fenékrózsájára. Próbálta magát ellazítani, de a mögötte térdelő férfi úgy döntött, hogy tágítani fogja, és már egy ujját be is dugta, miközben a többi ujja a heréjére feszült és azt morzsolta. Alaposan megmogyorózta és közben egyre tempósabban ujjazta. Izgató volt a helyzet, közben újabb ujj került a fenekébe, de a szájában levő farok annyira lefoglalta, hogy nem érezte fájdalmasnak. A Vezérnek hatalmas ujjai voltak, vastagok és nagyon kemények. Érezte, hogy szétfeszíti a seggét, de igazából kívánta, hogy végre egy igazi, hús-vér farok behatoljon és alaposan megdugja. Álmában nem gondolta, hogy az három méretes fasz lesz. 
A férfi úgy döntött elég az előkészítésből, meg akarja hágni a szűz ribanc segget. Bekente a farkát is alaposan a sikosítóval és a makkot nekifeszítve lassan benyomta. Szoros volt, de érzéssel csinálta, így a fenék lassan befogadta. Mikor érezte a Vezér, hogy a második gyűrű is kinyílott, erőteljesen megnyomva betolta az egész farkát. Az első határozott mozdulat fájdalmat okozott, de azonnal követte a kéjes érzés, hogy egy dugattyú jár benne. Végre megtapasztalhatja, hogy milyen egy (két-három) férfit kielégíteni. Igazi férfiak használják, és élvezi. Ettől az érzéstől a saját farka is keményedni kezdett, és ahogy ütemesen dugták hátulról, attól még keményebb lett. Vezér hangosan hörögve élvezte tele, érezte, ahogy belerobbant a férfi ondója. Egy két kisebb löket után kihúzta a lassan lankadó farkát. Lajcsika, ide nyalogasd tisztára!
Közben a háta mögött helyet cseréltek, most a Hosszú lökte be a farkát az ondótól síkos fenekébe. Csak tartotta és élvezte a helyzetet. Próbálta Vastag farkát még mélyebben beszívni, amikor teljesen váratlanul belerobbant a szájába. Semmi előjele nem volt, egyszer csak tele élvezte a száját. A meglepetéstől összeszorította a fenekét, ahol abban a pillanatban Hosszú vinnyogva élvezett bele. A seggéből csorgott ki az ondó, a szája tele a langyos kantejjel. Próbálta minden cseppjét benyelni, és a férfit tisztára nyalni.
Gyerünk Lajcsika, feküdj a barátnőd alá, először nyald tisztára a seggét, aztán mert ilyen jó kis ribancot hoztál nekünk, így hálából szopd le a kis hímkurvát. 
Louis alá feküdt és alaposan kinyalta, majd mohón cuppogva szopta. Nme kellett sok, ReBéka tele élvezte a barátja száját. Lihegve dőltek le a takaróra. Már csak Louis farka nem kapott törődést, ezért ReBéka úgy gondolta, ez az ő dolga. Mohón rávetette magát a fiú farkára, hiszen napok óta erre vágyott. Nyelte, szopta és nyalogatta mintha pálcikás jégkrém lenne.
Nézzétek a kisribanc beindult! Jól csinálod kislány, ügyes vagy. Míg ő élvezte a szopást, addig a Vezér odanyúlt a lába közé és valamit matatott. Nem látta, csak érezte, hogy valami hűvös tárgy simul a farkára. 
Na, kiskurva, felraktam rád egy farokketrecet, aminek a kulcsa nálam lesz. Majd értesítlek, mikor és hogyan akarlak látni, de mostantól az én ribancom vagy, és azt teszed, amit mondok. Add oda telefonodat, nyisd fel, mert telepítek rá egy alkalmazást, állandóan figyelni foglak!
(vége)
2 hozzászólás
A bejegyzéshez nem szólhatsz hozzá

Hozzászóláshoz előbb be kell lépned. Ha nem vagy még tag, előbb költözz be!

Hozzászólások
tlosz#38#2
szuper 
Nagyon jó tetszik :pirul: 
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.