Igènyessèg

itt vagy: Eropolis > Hetero negyed > Forum

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...

Igènyessèg
Mennyire lehet igényes önmagàval szemben az aki itt kuncsorog bizalompontokèrt ? Akinek pàrszàz forintja sincs arra ami àllitólag a vágya..Mennyire èletszerű pl egy dom aki itt könyörög hogy egyàltalàn privizni tudjon?..Vagy aki a bemutatkozójàban a világ legigènyesebb emberèvè avanzsàlja saját magát de egy tusfürdő àràt sem tudja produkálni..
Hozzászólnál? Gyere és regisztrálj!
borzaslany#312020-05-29 12:28:49
Válasz a(z) 30. üzenetre:Nekem valahogy más formában jutott ez a mondás az eszembe :)

Lapít mint sz... a gazban :P  BOCSI 
esther#302020-05-29 10:27:53
Válasz a(z) 25. üzenetre:

Fel. Hallgat, mint k-analak a fiókban. :D  ( uh, de gyenge poén :D  )
dunadan#292020-05-28 17:31:42
Válasz a(z) 26. üzenetre: Ez igazán kedves válasz volt tőled, mint mindig, de tartok tőle, hogy esetemben nem fedi a valóságot. Más platformokon talán igen, de itt határozottan hűvösebb szelek fújnak  :) 
pandora#282020-05-28 12:24:19
Válasz a(z) 27. üzenetre:
Én már semmin sem csodálkozom. :D :D
De azért nem tartom túl valószínűnek... ;) :napersze: 
perke#272020-05-28 09:41:10
Válasz a(z) 25. üzenetre:
Az is lehet, hogy a hozzászólásokból szociológiai elemzést készít éppen :)
Ne vesd el ennek lehetőségét sem
esther#262020-05-27 17:14:26
Válasz a(z) 7. üzenetre:

Kedves, jó dunadain :)  te pontosan abban a helyzetben vagy férfiként, mint én nőként: válogathatsz.  ;) 
pandora#252020-05-27 15:53:48
Valakinek feltűnt már, hogy a fórumgazda magasról tesz a fórumára..? :napersze: 

drizzt77#242020-05-27 07:09:20
Válasz a(z) 23. üzenetre:
Ha figyelmesen elolvasod irományomat, akkor látni fogod, hogy végtelen számú partnerkapcsolatot lehet (véleményem szerint) megkülönböztetni. Ebből egyet (a két véglet között) ki is emeltem... :)

Teljesen egyetértek veled. Tolerancia és megértés. Két olyan jellemzője az embernek, ami - többek között - emberré tesz bennünket. Persze, sok esetben nem könnyű. Néhány esetben nem is lehetséges. Azonban törekedni kell rá.
pandora#232020-05-26 21:06:23
Válasz a(z) 13. üzenetre:

Sokan kétbitesen látják a világot. :napersze:  Az egyik bit a házasság, a másik bit a beleürítés egy vadidegen punciba minden külön körítés nélkül. Ha valaki nem akar ingyenkurva katalógusból bárkinek lenni, akkor nyilván férjet keres - evidens. :napersze: 

Szerintem *a két véglet között rengeteg bit és egész megabájtok vannak*. :D
Talán magad is tudsz mondani e kettő között néhány fokozatot, ha már - saját definíciód szerint - öreg rókának számítasz. :napersze: 

De mindezek mellett, úgy gondolom, hogy azon ítélkezni, felülbírálni, meghekkelni, hogy ki miért van itt, nem tudom mi értelme van. Ahogy győzködni valakit, hogy neki mi az elképzelése. Pláne becsapni! Szerintem tiszteletben kéne tartani egymás igényeit és elképzeléseit - *tök mindegy mik azok* -, és ha azok nem passzolnak, akkor ítélkezés, kötekedés, fikázás, alkudozás helyett szépen továbbmenni.

De kettőt biztosan nem érdemes. Erőszakosnak lenni, vagy a másikat becsapni.
csizmaskandur#222020-05-26 15:28:51
Válasz a(z) 20. üzenetre: Nem sértésként írnám... de a "beszélgetőtárs"-at írjuk már egybe...
csizmaskandur#212020-05-26 15:25:31
Válasz a(z) 17. üzenetre: Respect!!!
emanuell72#202020-05-26 14:49:13
Válasz a(z) 18. üzenetre: Nos, volt olyan beszélgető társam,  amikor még a naívabb korszakomban voltam és magamból kiindulva azt hittem, hogy mindenki valósat keresgél, aki, idővel bevallotta,  hogy számára azért van szükség egy vágykeltő beszélgetésre,  hogy aktívabb tudjon lenni a párjával.  Azt hiszem ez volt az a pillanat amikor tudatosult bennem, hogy mennyire megváltozott ezen oldalakon lévő emberek célja. 
drizzt77#192020-05-26 14:36:00
Válasz a(z) 17. üzenetre:
Maximális tiszteletem! Szép, kerek, lényegretörő, választékos. Tanítani kellene... :)
Úgy gondolom, a "ha fizetsz igényes vagy-e?" kérdéskört kellően körbejártuk.
drizzt77#182020-05-26 14:25:10
Válasz a(z) 16. üzenetre:
Így már érteni vélem, mire céloztál. Ez jogos. Mondjuk azt már sokkal kevésbé fogom fel, hogy ebben mi a vágykeltő és miért kell az a vágy, ha már elaludt az Asszony... Node, talán nem is kell mindent értenem... :D
dunadan#172020-05-26 14:06:40
Válasz a(z) 14. üzenetre: Az, hogy mi a csodálatos a nőkben önmagában is megérne egy fórumot vagy jónéhány blogbejegyzést, ahogyan az ellenkezője is; és persze ugyanez a kérdés a szebbik nem szemszögéből feltéve szintén számtalan izgalmas pontra tapinthat rá. Még érdekfeszítőbb talán a két nem közötti kapcsolati és viselkedésminták egyezése és eltérése, de mivel ennek a fórumnak a tárgya az igényesség, így célszerű inkább azt helyezni a vizsgálat fókuszába. Annál is inkább, mivel tágabb már nem is lehetne ez a fogalom.
Az előfizetés léte, nemléte biztosan segíthet előszűrni - már ha van mit-, de azt azért érdemes figyelembe venni, hogy ez csak egy pár száz vagy ezer forintos tétel, ergo annyit is mutat, semmivel se többet. Az igényesség valójában áthatja az illető teljes virtuális lenyomatát. A képektől a szöveges megnyilvánulásokon át, a párbeszédi kommunikáció minőségétől, az elutasítás módján át, egészen annak kezeléséig mindenhol fel lehet ismerni az igényesség létét vagy hiányát. A kérdés sokkal inkább az, hogy ki mihez kezd az innen származó tudással.
emanuell72#162020-05-26 14:00:05
Válasz a(z) 15. üzenetre: Így van, az eredeti cél amiért ez az oldal létre jött az a szexpartner keresés / tálalás.  Mostanára ez már nagyon kicsi százalékban van jelen, mivel elenyésző azok száma az oldalon akik valóban szexpartnert keresnek. A legtöbben esti szorakozásnak, időtöltésnek használják csak és nem akarnak vagy nem mernek ki lépni a monitor mögül a valóságba. Én is régen regisztráltam az oldalra, úgy 4 éve először.  Akkor még sokkal magasabb arányban voltak a valóban keresgélők és lehetett ismerkedni. Most viszont jóformán csak beszélgető-,  vágykeltő társra vadászik sok ember. Legalábbis én ezt tapasztalom.
dunadan#152020-05-26 13:39:31
Válasz a(z) 10. üzenetre: Ha megengeded, szeretnék feltenni egy kérdést a hozzászólásoddal kapcsolatban. "Sajnos elvesztette ez az oldal az eredeti célját." Megítélésed szerint mi volt az, ami elveszett?
Csak azért kíváncsiskodok, mert amennyire vissza tudok emlékezni, ennek az oldalnak mindig is az volt az elsőszámú használati esete, hogy alkalmi vagy korlázotott tartalmú kapcsolatot keresők jöttek ide egymásra találni. Mindegy, hogy a dolog hátterében egy rosszul működő párkapcsolat, szerelmi bánat, pillanatnyi élethelyzet vagy egyedi szexuális fantáziák kiélésének a vágya állt, azzal mindenki tisztában volt, van, hogy az itt születő kapcsolatok illékonyabbak a kámfornál és csak addig tartanak, amíg mindkét fél azt kapja benne, amit keres. Ez az, amiért az elköteleződéstől alapból idegenkedő férfiak jelentős része bevállalja, hogy egy olyan helyen kuncsorog női figyelem után, ahol legalább 10-szer annyi pasi van, mint nő; holott nagyjából bárhol másutt a szebbik nem képviselői vannak többségben és ennek megfelelően az ottani viselkedésmintájuk alapjaiban tér el az errefelé megszokottól.
drizzt77#142020-05-26 11:50:54
Válasz a(z) 8. és 9. üzenetre:

Picit póriasra sikeredett, de teljesen igaz. A partnereimre elsődlegesen emberként tekintek, másodlagosan nőként. Van akinek ez tetszik, van akinek nem. Nem gondolom, hogy különleges természetfeletti tünemény lenne a Nő. Gyarló ember, akárcsak én. Embertársam, akivel -  ha már itt vagyunk... - együtt megéljük a testi örömöket. A túlromantizált-misztifikált szóvirág csokrokba foglalt idealizált törékeny pillangók ... nos, nekik jó reggelt! :)
Sajnos, mi - férfiak - tettük vágyaink tárgyát (bizony, gyakorlatilag tárgyként kezeltük a nőket :( , ami tulajdonolható) kalitkába, fokoztuk le a buta paradicsommadarak szintjére. No nem mintha a jelenlegi genderfight rémálom jobb lenne... Valahol a kettő között van az igazság. Talán pont középen. Ahol két ember találkozik megértve, elismerve és tisztelve a nemükből adódó különbségeket.
A nő neméből adódó létezésének megélése nem ott kezdődik, hogy a mindennel elhalmozza a férfi, mint ahogy a férfinak sem ott, hogy "ürít" a becserkészett nőben.
Nagyon régre visszanyúlnak ezek a viselkedésminták. Lehetne még elemezgetni, de minek? :D
drizzt77#132020-05-26 09:01:00
Válasz a(z) 6. üzenetre:
Értem, amit írsz *Pandora*. Alapvetően egyet is értek. Számomra az fura kissé, hogy egy _szexpartner_ oldalon - úgy általában - a nők mégis mire vágynak? Nem egyalkalmas "kapcsolatra". Szerető? Oké. Az lehet akár sok évig tartó is, de ez az oldal mégsem az "elittárs", vagy hasonszőrű fórumtársai. Szóval, gondolom (remélem) nem "komoly kapcsolat" (házasság, élettársi kapcsolat) reményében regisztrál ide egy Hölgy sem. Persze, végtelen számú minőségben-intenzitásban-időtartamban eltérő párkapcsolat létezik két (vagy több :) ) ember között még akkor is, ha ráaggasztjuk a "szex" jelzőt is, amivel ugye máris jelentősen csökkentjük a fajtaság végtelenségét ( :D ).
Amúgy, bármilyen hihetetlen, de nem egy Hölgyet ismertem, akik kifejezetten a futó kalandokat keresték. Oké, vén csataló vagyok már :D , így volt időm találni ilyen ritka embereket, de akkor is létező jelenség.
Mondjuk már számomra sem kielégítő az ilyesmi, de emlékszem magamra, mikor ifjú titánként éltem a bulis lányokat - meg Ők is engem ... :) . Van, aki nem nő ki ebből? :D
drizzt77#122020-05-26 08:33:28
Válasz a(z) 10. üzenetre:
Ejjj... mi ez az mélyről feltörő keserűség? Tudom, a tapasztalat. Azonban ne feledjük, ez itt nem egy "normál" partnerkereső oldal. Sajnos, van alja is a "kínálatnak", ahogyan azt már előttem is írták, mindkét nem részéről. Persze, igény kérdése, hol húzzuk meg a vonalat. Van akik éppen azt keresik, ami számodra az "igénytelen". Tetszik érteni...
Önön kicsinyes igényeink, vágyaink. Nos, az ember egyik fő motivációja vágyainak elérése-megélése. Ezzel nagyon nincs semmilyen probléma, szerintem. :)
A hamis kép mutatása általános probléma, és nem csak itt. Bizonyos mértékig érthető, hiszen egész életünket "álarcok" sokasága alatt éljük. Valójában, mondhatni ez a "normális" - mi több szükséges - a társadalomban történő elfogadott funkcionálás miatt és érdekében.
Azonban, manapság ez már egészségtelen mértékű. Hamis és álságos módja ez a másik megtévesztésének. Kivetített képet mutatnak magukról az emberek, mik szeretnének lenni - de nem azok. Egyfajta menekülés ez a valóság kegyetlen igazságaitól. Szánalmasnak tartom ezt a viselkedést.
Őszinteség. Hmmm... Nem egyszerű dolog ez. Az "igazság" sok esetben fájdalmas. Nekem is. Bőven vannak "jellemhibáim", többek között olyanok is, amik keresztény kultúrkörünk normáival össze nem egyeztethető. Mindenkinek vannak "jellemhibái". Ennek mértéke és minősége azonban, igencsak jelentékeny.
"Hány éves vagy Hercegem, és hiszel még a mesékben?" Szinte lottó-ötös kategória, amikor két ember (most még jobban szűkítsük le a kört nőre és férfira) tökéletesen "passzol" egymáshoz megismerkedésük pillanatától halálukig. Rettenetesen komplex dolog ez. Rossz hír, hogy "alacsony szintű" igények mellett még találni is lehet ilyen párt, azonban a egyéni igények emelkedésével exponenciálisan emelkedik annak az esélye, hogy egy emberélet kevés lesz a "tökéletes" (élethosszig ilyen minőségben maradó) partner megtalálására. A párkapcsolatokból történő kalandozás az emberiséggel egykorú. Ezerféleképpen megközelíthetjük, elemezhetjük, példákat hozhatunk... Sok mindenen nem változtat. Valós és állandó jelenség.
Persze, nem szándékozom legalizálni. Csak megérteni. Még mindig jobb, mint ítélkezni olyan felett, amit nem értek - és nem is érthetek. Úgy nagy általánosságában. Saját példámat meg nem akarom kivetíteni senkire.
Az általánosítás, egyebek mellett, veszélyes is tud lenni. Egyenes út a sztereotípiák felé és hopp! Már csak egy lépés a diszkrimináció. Az meg ugye, önvakítás. Jellemhiba. :)
szerelemkereso#112020-05-23 09:35:37
Ez jó kérdés! :D  :D 
emanuell72#102020-05-23 09:16:58
Természetesen ez igaz. De az igénytelenség már ott megjelenik, hogy akár van akár nincs előfizetés, a regisztráltak 80 %-a ki sem mer lépni a monitor mögül, csak esti szórakozást keres. Érdemes fellépni este 11 után, amikor a sok sok házas ember, a tőle távol élő nőket hívja privire és a második kérdés, hogy ágyban vagyok-e és miben alszom?! Mind e közben a felesége ott alszik mellette. No ez a legfőbb igénytelenség, a jellem igénytelensége! Nem is értem, hogy nevezhetik őszinte embereknek ezek magukat?! A házastárssal is őszinték?! Dehogy! Még magukkal sem! Sunyi kis disznó mind, legyen akár nő akár férfi aki csakis az önös kicsinyes igényeit nézi, és ahhoz, hogy bármit is elérjen ezen vágyakból, a csillagot is lehazudják az égről! Mit lehet várni egy ilyen embertől? Semmit! Sajnos elvesztette ez az oldal az eredeti célját. Sok ember itt magáról teljesen más képet mutat mint a valóság, mert az igény nem a valós találkozás csak az önkép növelése hamis, semmit sem érő bókokkal. Az ilyen emberek sosem fognak még 500 forintot sem áldozni arra, hogy több lehetőségük legyen az ismerkedésre, mert nem is akarnak ismerkedni csak az idejüket múlatják. Aki kicsit is komolyan gondolja a partnerkeresést az előfizet, a többi csak selejt, kuka, mind jellemben mind külsőre.
dunadan#92020-05-23 07:46:07
Válasz a(z) 8. üzenetre: Egyetértek, valóban a férfioldal leggyakoribb használati esete, a gyorsürítés funkció iránti döbbenetes mértékű igény állhat a jelenség mögött. A szebbik nem valójában csak alkalmazkodott, megteremtve részben az ehhez igazodó kínálatot, illetve a minőségét tekintve hasonlóan igénytelen kereslet nőoldali tükörképét.
mission-impossible#82020-05-22 14:05:51
Válasz a(z) 7. üzenetre:
Ez még akkor is igaz, ha szerencsére vannak kivételek. (Olyan nők akik nincsenek elszállva attól a ténytől, hogy pina van a lábuk között. Ill. akik nem gondolják azt, hogy az ebből fakadó kiemelt figyelem indok arra, hogy különlegesnek higgyék magukat.)
De azt kell megállapítanom, hogy erről elsősorban azok a pasik tehetnek, akiknek minden mindegy csak találjanak valakit, hogy ne nekik kelljen kiverni.
"Meg kéne már baszni valakit. Az se baj, ha nő."
 :D 
dunadan#72020-05-22 13:06:58
Válasz a(z) 3. üzenetre: Olyannyira igaz, amit írsz, hogy igazából azon kívül, hogy nemként azt jelöli meg, hogy nő, mással nem is nagyon kell foglalkoznia. Nem számít, ha nincs fent egyetlen (saját képe), az sem, ha teljesen üres az adatlapja, vagy ha onnan még a legalapvetőbb adatok is hiányoznak, akkor is fog kellő számú megkeresést kapni, amiből aztán elboldogulhat, ha úgy tetszik neki. A legképtelenebb elvárások megfogalmazói is komoly figyelemre számíthatnak, feltéve, hogy nőként vannak jelen. A pontos látáshoz érdemes ezt összevetni a másik nem helyzetével, illetve a vele szemben támasztott elvárásokkal. 
Amíg ez így marad, addig illúzió mást várni, mint hibátlan elbeszélést a másik mellett.
pandora#62020-05-21 16:33:55
Válasz a(z) 5. üzenetre:
Attól hogy fizetsz, még nem leszel igényes, ez igaz. Rengeteg fizető igénytelen is van itt. :D
A fordítottja viszont, már árnyaltabb. Akinek nincs 500 Forintja előfizetésre, annak valószínűleg kávéra sem lesz, de helyszínre sem.

És már bocs, de az számomra erős igénytelenség, amikor valaki azért nem tud válaszolni mert "csak 2 levelem van". Ami nem igaz, mert 500 Ft ellenében bármennyi levele van. :napersze: Ha pedig a dolog nem ér meg neki ennyit, akkor nekem sem ér egy percemet sem. 

Azért teszek különbséget a férfiak és nők között, mert - ha nem tartozol oda ne vedd magadra, de hidd el hogy 90 százalékban ez van - a pasik egyalkalmas légyottokra vadászgatnak, ami baromira nem egyezik azzal, amiért a nők többsége itt van. Ezért egy nőnek nem éri meg fizetni. :napersze: 
Ha a pasi kitartó, akkor a nem fizető nővel is meg tud ismerkedni, nem könnyen, de ez legalább szűri is valamelyest a nyomulást.

drizzt77#52020-05-21 05:46:57
Válasz a(z) 4. üzenetre:
Én nem teszek különbséget nemi alapon. Ez nem "nőkereső" oldal, vagy "férfi-les"... "partner", mint ahogyan az az oldal nevében is szerepel, nemi jelző nélkül. Mi több, határozottan irritálónak tartom öntudatos nőnemű embertársaim pozitívan diszkrimináló megnyilvánulásait saját nemük felé. Én sem szándékozom levadászni az összes hölgyet. Mégis "fizetek". Igen, ez egy szolgáltatás. Azonban nemhez nem kötött sem a használat, sem az üzemeltetés. Ha fizetek, azért több szolgáltatást kapok. Akik nem, azok nem.
Az "amerikai álom"... nos, lehet példákat hozni, de a kiragadott viselkedésminta nem általánosítható. Hónapokig éltem az államokban. Nem olyan mesés ám ott az élet, sem az emberek! Pedig én (is?) biztonságos "burokból" néztem "kifelé és lefelé", mert az is érdekelt, mi van a "máz" alatt.
Elsősorban emberek vagyunk. Másodsorban férfiak/nők (most hagyjuk az lmbtq-t és társait). Végső soron ugyanazért vagyunk itt (vagyis kellene eropolis utcáit róni). Ugyanazt a szolgáltatást vesszük igénybe. Miért is tennénk különbséget? Amúgy az "igényesség" nem pénz függvénye. Nem attól leszel igényes, hogy fizetsz. 
pandora#42020-05-18 16:33:09
Részemről évek óta előfizető vagyok, mégpedig azért, mert egyrészt ki nem állhatok semmiféle korlátozást, másrészt úgy gondolom, hogy az üzemeltetők sem a Máltai Szeretetszolgálat, ha valaki nyújt egy szolgáltatást, amit igénybe veszek, akkor nem illik potyázni.
Például, ha kirándulni megyek egy városba, mindig veszek valamit, mert szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy még sokszor sokakat vendégül láthassanak.

Amerikában a legtöbb Route66 múzeum belépődíja önkéntes. Annyi, amennyit akarsz. Akinek nincs pénze, ingyen is bemehet. De abban az üvegbúrában 50 dollárost is láttam. Szóval van ahol ennek van kultúrája. Nálunk tönkremennének a múzeumok így. :(

Én kicsit szűrőfeltételnek tekintem. Ritkán állok szóba olyanokkal, akik nem előfizetők, mert részemről nem kérek a kólamatyikból, akiknek még egy kávéra sincs pénzük, és többségében mindent ingyen szeretnének az élettől megkapni. És az ingyen szó most nem feltétlenül pénzre vonatkozik. Bármire. Úgy globálisan sajnos nem szeretnek adni, csak kapni. :( :napersze: 

Ez a nem előfizető férfiak (a nők egy teljesen más dolog) 90 százalékára igaz. A maradék 10 százalékot sajnálom, mert vannak kivételek, akik így elsőre, másodikra, harmadikra bizony (részemről) ignorálva vannak. De ha valaki kitartó, ezer módon tudja magára felhívni a figyelmet pénzbeli ráfordítások nélkül is. És akkor én is, és más is, felfigyel rá. 
De akkor mégiscsak rá kell fordítania más dolgot, sőt abból rengeteget: időt, figyelmet! Úgy, hogy semmit...hát abból, amibe az ember semmit sem tesz bele, semmi sem jöhet ki.

Megkülönböztetném ezen a téren a nemeket, mert úgy gondolom, a nők esetében, hogy picit más a helyzet. Egy nő nem a fél világgal szeretne kapcsolatot, hanem legfeljebb egyet keres, azt sem olyan hűdenagyon, vagy egyet sem, csak kíváncsi (amiben benne van, hogy ha valaki lenyűgözi, akkor naná! :D ). A többség pedig így áll hozzá. Ehhez nem hinném hogy kell előfizetés.
Keltse fel a figyelmét a pasi :D nem a nő fog teperni utána. :D
esther#32020-05-18 15:44:01
Egy nőnemű itt vígan elboldogul előfizetés nélkül is. 
Kipróbáltam. ;)  
És engem az sem zavart, ha a hímnemű nem volt előfizető.De nem vagyunk egyformák, szokták volt mondani.. :) 
mission-impossible#22020-05-18 02:03:16
Szerintem inkább hitelesség (vagy hiteltelenség). A leírt összefüggésben.

Bár én nagyon élvezem, hogy pár éve hiteltelenek vagyunk.  :D 
szoposka#12020-05-18 00:33:58
Szia!
Pont ez a véleményem teljesen egyetértek veled.Én általában örömpolgár vagyok(éppen lejárt),de hamarosan hosszabbítani fogom.Szóval szánalmas sok csóró,kamus pali,vicc ami itt megy,de tényleg,tisztelet a nagyon kevés kivételnek! :) Arról nem is beszélve,amikor egy ilyen sutyerák alak hív privire,vajon tőlem mit akarhat(tütelmi szobában)??Nyílván semmit,max verni a répát otthon magának,mert az ugye nem kerül pénzbe,ohh egek,sok hülye gyerek,szánalmas... :) 

[1-31]



Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3330BDSM - extrém szexualitás
Ajánlott szobák
#biszex_szoba88122Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba1010Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba200Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba4540Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba4360Heteroszexuális vadászterület, meleg és biszex mentes övezet.
Ajánlott szobák
#profi_csajok310Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba1811Transzszexuális csevegő








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.