Krampuszok
A naplót írjapandora
Még az elején, a kezdeti szárnypróbálgatásaim alatt itt, egy éjjel privire hívott valaki. Pimasz volt, érdeklődő, kritikus, és lendületes. 12 órán át cseteltünk. Aztán heteken át minden nap... Még nem jött el a találkozás ideje, de a mindennapi hosszú beszélgetésekkel próbált visszatartani másoktól... Egyszer azt mondta:

- Összekoszolnak a krampuszok.

Rég nevettem akkorát! :D Krampusz alatt mindenkit értett, aki nem ő.
Soha még ilyen érdekes embert nem ismertem...hosszú és bonyolult, se-veled-se-nélküled történet lett, utazás egy hullámvasúton. Amióta itt vagyok, párszor megfordult velem a világ. 
Már nincs itt, de visszavonhatatlanul elindított egy úton, ahol megismerkedhetek egy bővebb önmagammal.

Történetek és gondolatok rólam, néha róla, néha a krampuszokról, néha meg bármi másról. ;)
Áttekintés
Összes napló bejegyzés
0
0
105
Számodra látható napló bejegyzés
105
következő
összes bejegyzés
előző
Farokkép
Először is. Azért itt és nem a katolikus társkeresőben regisztráltam, mert nem férjet keresek. Persze sokak agya annyira egyszerűen van bedrótozva, miszerint vannak a férjkeresők és vannak az ingyenkurvák akik bárkivel és bármikor csak kemény legyen és álljon (utóbbi inkább a pasik vágyálmaiban nem a valóságban), a kettő között nincs senki és semmi. 

Pedig a kettő között van az igazság. Másokról nem nyilatkozom, de azt hiszem, általánosságban is nyugodtan elmondható, hogy némi kedvesség, ismerkedés, figyelem, bizalom, vonzalom, idő és energia ráfordítás minden nőhöz kell. Ahhoz is aki nem férjet keres. Mert nem bújunk ágyba egy farokkal, csak egy egész emberrel. Mert kicsit meg akarjuk ismerni, és nem, nem és nem a farkát!!! Vonzódni csak az egész emberhez lehet. Legfőképpen az agyához. De ha maradunk a külsőségeknél, akkor fontos a szeme, a mosolya, a gesztusai, a keze, a mozdulatai...fontosabbak mint hogy hogyan futnak az erek a farkán és hány centi átmérőjű.

Előre bocsátom, most olyan szemszögből nyilatkozom csak, amikor 1 nő keres 1 férfit. Tudom hogy ez már kissé divatjamúlt :) de mit csináljak...én még voltam kisdobos és úttörő, ültem Trabantban, egy rakás régimódi dolgot szeretek, és urambocsá hetero vagyok, és egyetlen pasi kedvéért sem fogom eljátszani a biszexet aki egy pasin szeretne 10 nővel osztozni. Szóval a szempont 1 darab nőként 1 darab férfi megtalálása, aki megfelelő (hogy mire, azt majd egy másik bejegyzésben, mert egyeseknek legalább annyira bonyolult). :)

Azok a pasik, akik farokképpel regisztrálnak, igazán elmesélhetnének hogy milyen megfontolás vezérelte őket a fotó választásakor. Egy nőkkel teli helyiségben előhúznának a farkukat bemutatkozás helyett?! Ez komoly?! Vagy ez lenne a pasik szűrője, hogy olyan nőket keresnek akiknek ez a bemutatkozás bejön? Vagy ezzel demonstrálják hogy ide csak a farkukat hozzák és senki ne közelítsen a fejükhöz? De mégis miből gondolják hogy eredményt fognak ezzel elérni, amikor a nők egyfolytában következetesen tiltakoznak?! 

A másik probléma a farokkép minősége. Sötét szobában durrbele ahogy épp farokverés előtti állapotok vannak, fehéregyensúly-állítás, színhelyesség, fénymérés, távolság beállítás az ugyan minek kéne...nem is lehet ha felülnézetből készül a kép suttyomban a monitor előtt egy alsó kategóriás mobiltelefonnal. Legtöbbször sötét háttér előtt közelről jól megvakuzva egy hihetetlenül gusztustalan irreális színű hústömeg, ha elég közelről fotózzák, akkor még a kicsi távolság miatt óriási torzulással, és a szőrtüszők jó közelről felnagyítva. Egy-egy begyulladt pötty tarkítja a képet a százszorhasználatos borotvától. Gatya jó esetben nem látszik, rossz esetben letolva térdig, zoknival kombinálva. Ennél csak a lankadt farok közelről fotózva a kiábrándítóbb, amikor kikandikál a kinyúlt alsónadrágból. 

(És hogy picit magamnak is ellentmondva, abban mégis megerősítve a minőség fontosságát, van itt az Eropoliszon egy farokkép, ami olyan vonzó és tökéletes, hogy amint megláttam, írtam az illetőnek és megismerkedtem vele mert kíváncsi lettem a fejére. Kiderült hogy profi fotós...szóval amatőrök talán ne próbálkozzanak egy ilyen veszélyes témával.)

A háttér meg...ugyan kit érdekel. Hogy a sarokban látszik a halomba dobált koszos ruha, gyerekjátékok, női illatszerek, pornókép a monitoron. Ebből látszik, hogy az ilyen képpel rendelkező férfiak egyetlen működő testrésze a farkuk, mert ha nem így lenne, akkor ők maguk észrevennének mi a bibi a fotóval. A nők viszont akik megnézik a fotót, az egészet nézik meg. A hátteret is, a test többi részét (ha van), a ruhát, kezet (hogy mennyi koszos körmöt láttam azt már fel sem sorolom...). Ha már valaki közszemlére teszi a farkát, annyi jóérzés (vagy jóízlés) lehetne benne, hogy nem a 2 éves gyereke járókája mellett teszi.

Ami még ennél is jobban kiábrándít egy fotóban, amikor a nőt kereső férfi olyan fotót tesz fel, amin egészen közelről meg lehet tekinteni, hogy mit csinál egy másik nővel. Kérdem én, volt már olyan férfi itt, akinek ez bejött? Akinek egy ilyen fotóra hanyatt-homlok omlott egy normális nő a karjaiba? El nem tudom képzelni, de cáfoljatok meg, ha volt ilyen!

Mert lehet hogy bennem van a hiba, de rám az ilyen fotók ellenkező hatással vannak. Még ha szexpartnert is keresek, de nem farkat hanem embert. Elsősorban arcot, kezet, mosolyt, gondolatokat, sármot, férfiasságot ami lenyűgöz, és kíváncsivá tesz a farka iránt. :) És ha már test: vonzó mellkast, izmos hosszú combot, ápolt kezet, és ha ezek megvannak, akkor lehet hogy elkezd érdekelni milyen a farka. ;) De nem fényképen, köszönöm, azt már inkább személyesen tanulmányoznám. :)

Vagyis első körben egyáltalán nem érdekel valakinek a farka, sem lankadtan, sem állva. Az sem érdekel, hogy másik nővel mit csinált. Egy másik nő látványa terpesztett lábakkal meg aztán végképp nem érdekel, főleg a fent már ismertetett fényviszonyok között, begyulladt szőrtüszőkkel, virsli ujjakkal ahogy még szét is húzza vagy magába nyúl. Egyiktől sem gerjedek be. :) Inkább elgondolkodom, vajon van olyan nő, aki megnézve egy ilyen fotót, azt mondja: hűűűű...pont ez kell nekem - és már egyezteti is az időpontot?! 

Kizárt. Helyette valószínűleg ugyanazt gondolja amit én...hogy ismét egy igénytelen, felületes, figyelmetlen, önző pasi, aki az agyát a farkában hordja, faék egyszerűséggel úgy gondolja a szexhez csak a farkára van szükség. Óriási tévedés. :( 
46 hozzászólás
Beköltöznél Eropolisba?
Elfelejtetted a jelszavad?
Információ
A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ.
Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.