Már majdnem 2 éve itt vagyok, de elég kevés olyan pasit (párt) találtam akivel lehet valamit kezdeni. Csak én vagyok így vagy ez természetes jelenség erre?
Úgy láttam jónak ha fölveszem ezt az elhagyott témát. Remélem többen veszitek a fáradságot, bátorságot, hogy hozzászólásaitokkal életben tartsuk :)
Szia!
Régóta szeretnék swinger házibuliba eljutni.
Szóló pasi vagyok,van esélyem bár tudom már elmult az időpont de talán hátha lesz egy következő is![ugrás az előzményre]
A(z) #243 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Nos, akit esetleg érdekel: július 17-én swinger házibulit szervezünk Baján! Ragyogó alkalom az ismerkedésre A buli önköltséges!! Várom elsősorban párok és hölgyek jelentkezését.
Egyébként most más nézegeti a reglapodat, mivel már nem vagyok bíró. Ugyanis ebbéli minőségemben nézegettem, minden módosításod után. Ugyanis egy bírónak ez az alapfeladata [ugrás az előzményre]
Véleményem szerint nem vagytok irigylésre méltó helyzetben Tudom, mert anno én is párként regisztráltam(le is tiltottak ), és bizony egy kapcsolatot sem sikerült összehoznom...de lehet velem is volt a gond, ki tudja? Viszont már találkoztam olyanokkal, akiknek sikerült Így csak azt tudom mondani: Ne adjátok föl! A keresgéléshez kívánok nektek sok sikert és jó egészséget! [ugrás az előzményre]
Hiszed vagy nem, de én vastagon megdolgoztam azért, hogy még egy kicsit én is lássam kik nézegetik az én reglapomat. És felvetődött bennem többször a kérdés, hogy ugyan miért nézegeti valaki oly sűrűn, miközben az illetőnél tiltva vagyok, aminek az okát őszintén szólva -nem tudom Egyébként elárulom neked a "korom" miértjét
1,Szeretem a titokzatosságot
2,Nem igazán keresek senkit-értem ez alatt, hogy nem kereső célzattal nézegetem a reglapokat.
3,Mindezek ellenére-ismerkedek
Hogyan? Chat-en, ritkább esetben rámtalál valaki, akiben valami- netalán- "megfog"
A dicséretedet viszont köszönöm Határozottan jól esett, de főleg azért, mert Nőtől kaptam
Viszont a hozzászólásodban éreztem valami felhangot, ami arra enged következtetni, hogy bírói visszaélést(?) túlkapást(?) tapasztaltál részemről. Megnyugtathatlak, hogy ez részemről mindig is kizárt volt. Sokkal inkább jellemző rám a segíteni akarás.
Kívánok neked további sikereket és felejthetetlen élményeket a magán- és a swingeréletben is! [ugrás az előzményre]
Hát ez ITT valóban egy keveredett világ, minek veszi fel velem olyan a kapcsolatot aki aztán teljesen elérhetetlenné válik. Szerintem a legtöbb aki nőnek adja ki magát nem is nő! Ha rendszer üzemeltető lennék tuti csinálnék valamilyen véleménynyilvánító rendszert.
Nagyon nagy tiszteletem a kevés kivételnek, akik mernek tovább lépni egy jelölésnél.
csatlakozom tisztelt ndm véleményéhez nem tudtam volna egyszerübben megfogalmazni azt ami itt folyik....jó értem sokkal több itt a pár és a nők többségben vannak ....annak ellenére hogy egy életre való vidám potens nem hétköznapinak számított mérettel és gondolkodással valami extrémebbet is kipróbáljak az itt nem működik És a durva az az hogy anyagiaktól nem mentes szándékom szart sem érdekel....
Szépen leírtad kinek miért nem kellek. Én is így látom.
Gőzöm sincs mit tehetnék,hogy találjak itt valakit.
Már nem tudom miért vagyok itt.Értem,hogy egyesek sok levelet kapnak és csak napiketőre tud válaszolni,de akor is
dúrva,hogy mennyir nem ragálnak a levlekre.
Tisztelt a kivételnek.
De amikor látom,hogy 3 hónapja küldtem neki a levelet és még csak el sem olvasta !
Tuti nem azért vannak itt a nők,hogy találjanak valakit.
Ahhoz beszélgetni,ismerkedni kellene.
Tapasztalatom alapján erre esély sincs.[ugrás az előzményre]
A(z) #229 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Hát meg lep, amit itt írtok, hogy sok a kamu pasi aki nem mer talizni és hogy csak unatkozik és írkálni akar. Én a gyaloglo chat-en kezdtem szeretőt keresgélni és ott mint férfi pont ugyan ezt tapasztaltam, csak a nőknél. Határozatlanok, nem mernek előbújni a nick név mögűl, csak a fotókat gyűjtik, vissza se írnak stb. Én komolyan szeretnék találni valakit és meg voltam győződve, hogy csak a nők viselkednek így. Nem értem, hogy férfiak, akiknek valóban áll a farka miért ilyenek. Meglep
A(z) #227 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Sziasztok! Az a legnagyobb probléma, hogy senki nem tölti ki rendesen a lapját. És mivel ő nem tölti ki, ezért másról is feltételezi, ezért meg sem kísérli elolvasni. Hiába van ott az oldalamon a korhatár, hiába minden...
Egyszer régebben, egy korábbi regisztrációmmal (egy úgyismindegy hangulatban töröltem) találkoztam vkivel, akivel hosszabb ideig elhancúrozgattunk. Persze ezt megelőzte egy hosszabb, napokig tartó beszélgetéssel való ráhangolódás. Sajnos ez hiányzik, van, aki a beszélgetést tereli, hogy cybersex legyen a vége, vagy max annyit képes beszélgetni, hogy na, akkor mikor találkozunk, lefeküdnél-e velem. De mindegyik közt az a legrosszabb, aki nem képes helyesen írni borzasztó...
A legédesebb viszont az a pasi volt, aki nem magyar volt, én nem tudok németül, csak egy kicsit, ő nem tudott angolul, csak egy kicsit, így 3 nyelven "elbeszélgettünk".
Naszóval, csak azt akarom mondani, hogy vagy én vagyok túl körülményes, vagy nem én vagyok a pasik álma, vagy nemtom, de valahol valami hiba van a mátrixban, hiszen ide mindenki szexért jön és mégsincs egy pasi sem, akinek megfelelnék, aki megfelelne nekem, akivel a helyet és az időt is össze tudnánk hozni...
"Néhány célzott kérdés elég ahhoz, hogy az alapokat tisztázzuk, és tudjuk van-e értelme folytatni az ismerkedést."
Ácsi! Folytatni? Még az ELKEZDÉSRE se adtok sokan esélyt! Aki FÉL ÉVE csak az X gombra tud tenyerelni ha rápriviznek (és üzenetre se válaszol), az picit mélyedjen el magában. (Nem rád céloztam!) De olykor akad kivétel is, csak ahhoz nem tudok napi 24 órát itt ülni. [ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 169-es (ndm) üzenetre:
Bajtárs őszinte részvétem! 4 éve nekem se írt senki, maximum ha én írtam előtte.
Persze erre jön majd az a lemez, hogy a férfi legyen férfi, ő KELL (?) kezdeményezzen.
De ha még kezdeményezel is és megadod az e-mail címed és farokmentesen kitöltött az adatlapod, akkor is előbb lesz lottó 3-asod, mintsem hogy visszaírjanak neked.
Ja igen a korodbeliekhez nem vagy elég érett, a fiatalabbaknak túl idős vagy, a korosabbaknak meg nem vagy eléggé FÉRFI ill. tapasztalt.
Üdv. a Mátrixban! [ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 167-es (eszafene) üzenetre:
Hú bajtárs TOTÁL IGAZAD VAN, emiatt engem is eszafene!!!
Komolyan elgondolkoztam ezen, de tudod szerintem e mögött is pénzügyi okok állnak.
De ha gondolod nyithatnánk ennek egy peticíót, na mit szósz?[ugrás az előzményre]
Én csak a közelmúltban regeltem, remélem ne lesznek hasonló tapasztalataim, vagy csak nem akarom elhinni? !
Regisztrációm óta 2 partnerrel sikerült élőben is találkozni, éppen olyan kettővel akiről aztán nem hittem volna.
Igaz a kedvencek számához képes ez szinte nulla!
Ha kicsit több időm lesz, akkor a fórum címéhez illően azt is megírom, "hogyan sikerült", hátha nagyobb lesz a tapasztalatom is addig.
Mi 6 éve szvingerezünk. A jelenleg létező ilyen jellegű honlapok közül talán ez az legjobb, a többi oldalakon is ugyanazok hirdetnek akik itt is.
Rettentő sok a kamusnak nevezett nemlétező, párként hirdető farokverő, de ennyi év után kiismeri őket aki komolyan gondolja a szvingert.
Sokat halljuk vissza, hogy kemények és szigorúak vagyunk, de másképp ez nem működik. Álmodozókra, elméleti emberekre, nézelődőkre nincs szükségünk. És az idő minket igazol, mi évek óta, HAVONTA tudunk összehozni 20-30-40, néha 50-60 főt egy szexbuliba !!!!
Akit érdekel a dolog, nyugodtan jelezze ezt felénk, senki sem ettünk meg se mi, se a csoportunk !!!!
Látom azért nézegeted az adatlapunkat. ( Tudod fizetek azért hogy legyen csoportunk ami működik is, és látom a látogatóimat is).
Reméljük minden rendben van velünk és a hétvégi nagy buli előtt nem kapunk felfüggesztést !!!!
Tényleg csak jóindulatból:
Te azért figyelj az életkorodra mert kissé hihetetlen a 109 év egy ilyen fiatal és dekoratív hölgyhöz, és nehogy kiszúrja valami rafinált moderátor és emiatt tiltást kapj !
Sziasztok!
Claky most írt, hogy érdektelenség miatt a buli elmarad.Bár új tag vagyok, mégis furcsállom, hogy a tagság annyi fáradtságot nem vesz, hogy egyértelmű szándékát jelezze, miközben a szervezés komoly energiákat emészt fel.A másik viszont, itt a tavasz "nyílnak a virágok", mi meg csak punnyadunk!!
Rázzuk meg magunkat kicsit és csináljunk egy jó bulit!!!!!!!Mindenki örömére.Üdv mindenkinek.
A nők egy része nem privizik, aki igen az meg fél, bátortalan, nem tudja mit akar. Jahhh és a képgyűjtő kamusokat meg sem kell említenem:P
Vagy épp el jut odáig, hogy adatlapot olvas a páciens, de nem értelmezi.:P Ez azért nem jelenti azt, hogy lemondtam a bevállalós értelmes nőkről:)
Mi párommal találkoztunk már normális párokkal.
Persze kamusokkal és kép gyűjtögetőkel is (váljék egészségükre).
És néhány udvarias visszautasítással is.
Fura hogy a kor ,alkat és hasonló dolgok menyit nyomnak a latban...még láthatatlanul is
Sok ember nem nézi a távolságot..
Gyula-Budapest? Minimum helikopter kéne
És akkor még ott van hogy aki nem mai csirke annak a hátérbe azért ott a gyerek vagy család!
Így ezeket a váltózókat is figyelni kell mikor az ember partnert partnereket választ..+kinél legyen a randi,? kérdés!
De ez az oldal legalább a tapogatózást kihagyja és konkrétan kereshetünk hasonló érdeklődésű és szándékú emberek közül.
Storm66 nagyon jól összeszedte, a felhasználókon múlik, hogy működjön, nem csak az egyéneken, a közösségen is. (Ezt pl hiányolom, ilyen téren alig van élet: fórum, blog...)
Nem értem az itt kiírt heves érzelmeket, az életben is vannak "hülyék, bunkók, kurvák" itt mindössze nagyobb tömeggel akarunk és tudunk találkozni, az irritáló egyedek száma is több lesz.
Hú, de tudományoskultúráltdiplomatikus lett.
Szóval, ha élvezni akarjuk az oldal előnyeit, szenvedni fogjuk a hátrányait is.
Végül is biztos, hogy ezt már többen megírták, az én tapasztalatom is ez, ennyi.
Sziasztok! Olvastam a sok véleményt, gondoltam megosztom veletek hogy történhet itt nagyon jó dolog is.. a párom, akivel 5!!! éve találtunk egymásra itt és azóta boldog szerelmi kapcsolatban élünk és keresgélünk új élmények után időről időre akár itt is. Szóval vannak csodák csak hinni kell benne:))) Hajrá!!:) Bár belátom tényleg ez ritka kivétel, és sok a kamu is..DE az élet igazolja a kivételeket is:))
Sajnos igazad van mert sok a kamus és nem csak itt hanem máshol is.Én nem olyan régen vagyok itt de csak az igérgetések találnak meg..A pasik nem be válalosak vagy csak unatkoznak és beszélgetni akarnak..
Sziasztok! Úgy látszik, én vagyok a kivétel...nem ért még igazán negatív élmény...először bdsm témában találkoztam egy úrral, akivel volt nem egy igen kellemes kalandom...ott az időhiány, távolság miatt lett vége, de találtam, korrektek voltunk,a fényképek minket ábrázoltak. Most akit találtam egy hónapja, fantasztikus ember, úgy néz ki, hogy érzelmi szál is kialakult, és úgy viselkedünk, mint a kamaszok...majd kiderül mi lesz. Egyébként én egy f@sz láttán nem alélok el, így azokat ki is szoktam zárni a jelentkezői kosárból...szeretem azt, aki vállalja az arcát, én is vállalom, de csak kedvencként. és való igaz, hogy msn-en én jobban tudok kapcsolatot teremteni. Nem azért mert kamu vagyok, csak nem vagyok független és a párom nem tud a kalandozásaimról. Olvastam itt,hogy sokan pénzért csinálják...hogy mivan???? te jó ég, itt nem kurvulni kéne, hanem csak élvezni! Remélem azért hamarosan mindenki talál magának egy egy megfelelő illetőt, akivel nagyokat élvezhet...nekem egyelőre sikerült:)
Lenne pár észrevételem a saját tapasztalataink alapján...
- Szerintem fontos, hogy mindenki a saját lapját használja, nem szül jó vért, amikor egy hölgy adatlapján (nevében) a pasi csetel.
- a lap vágy adaiba írt "mi mindent nem keresünk" dörgedelmek negatív üzenete csak az értelmes embereket riasztják vissza, a hülyéket semmiképp sem.
- Komoly ember nem ismerkedik msn-en, ez csak időpocsékolás, az msn a barátokkal való kapcsolattartásra való, fényképet sem küldünk senkinek, itt az albumban van minden. Mindenki kiválaszthatja mi a nyilvános és mit lássanak csak a kedvencek. Levelezni, csetelni, ismerkedni itt is tökéletesen lehet.
- Egy telefonszám a kamusokat visszariasztja, akiknek eddig megadtuk kb. 90%-ban sosem hívtak fel. Pároknál mindig a lányok beszélgetnek, mert ha ők egymással nem értenek szót, felesleges a folytatás. Értelemszerű, hogy ha pasi telefonálna - a párom most pont nem ér rá - szövegel, attól elbúcsúzunk.
Mindenkinek érdemes tudomásul vennie, hogy az internet általánossá válásával minden kretén a net-es partnerkeresőkre jött bohóckodni. Kis ország vagyunk, csak egy csőcselékünk van... de ennyi ember között statisztikailag is kell lennie épkézláb, szimpatikus partnereknek.
Sziasztok!1,5 éve keresünk a férjemmel olyan PÁROKAT akik valósak,van önkritikájuk,valamennyi IQ val rendelkeznek,és a földön járnak....na ez az álom része!Sajnos még nem jöttünk rá,hogy lehet kiszűrni az otthon hokizó kamusokat,anélkül,hogy hónapokig msn-ezünk,és a tali előtt kiderül,hogy pöcse van a menyasszonynak!Nem swingert,vagy tucat kefélést keresünk ,hanem egy normális párral párcserés szexre-négyes gabalyodásra.......úgy tűnik ilyen nincs is.....mindenkinek soksok sikert!!
Válasz a(z) 206-es üzenetre:Szia jujujuj ! Nem volt szándékom megbántani, Te értettél félre. Tiszteletben tartom minden ember érzéseit, gondolkodását. Kívánom, hogy legyen szerencséd, találd meg azt akit/amit keresel. Szép napot, tartalmas időtöltést. Szia[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 202-es üzenetre:Gabelia,én nem osztozkodom senkivel. Főleg nem egy pasival. Leszbikust keresek, nem bi-t. Én is az vagyok. Mondjuk nem hátrány ha van esze is. Nemtudom mit várok egy oldaltól, ahol mindenki "csak" szexuális kielégülést óhajt.Lehet hogy velem van a baj, de nekem nem megy így: Szia,mik a méreteid,mit keresel?
Így annál inkább: Szia,hogy vagy?
Nem tárgy vagyok,vagy egy árucikk, hanem először is ember. Ennyi.[ugrás az előzményre]
Most szólok hozzá utoljára.Ez az egész egy nagy turó.A legtöbb nő kurva és mivel telitve van a piac mindent elkövetnek, hogy kuncsaftot szerezzenek.Felrakják magukat párba vannak de dugnak (jó pénzért)nem számit,hgy van párjuk(strijük?)érdekes ez az egész.Mért süjjedt ide ez az oldal? Eredetileg nem azért létesitették,Hogy partnereket takláljanak eggyesek akiknek másmodon nem sikerült?Ja első az üzlet.Baszunk de pénzért, szegény kiszolgáltatott hölgyek.kersünk palimadárt mert az mindig van.Van aki szeretne egy megbizható barátnöt,de nem konkrétan azért akar vele szexszelni mert az a nö lóvét akar a strici hajtja.Másik réteg akkora faszt akar mint egy lónak van.Kédezem nem volt a holgyemény rendesen meg ............. va? abban bizik, hog yha akkora mint a lóv akkor lessz orgazmus?Az nem a pinába, hanem a fejben az agyban dől el.Mit akartok rejszolni? Maszturbálni? Rendbe, de miért hazudtok ,miért adjátok ki magatokat annak amik nem is vagytok?Ez már nem az aminek indult.Reggelig irnám a véleményem de nekem az egészből kezd elegem lenni
Válasz a(z) 168-es üzenetre:Szia,azért férfi és férfi között is van külömbség,igenis van öszinte pasi is söt olyan is aki hosszútávra tervez. Ja persze ezt itt nem lehet mert annyi perverz pasi és pénzre éhes nö illetve eszement kamus regisztrált,hogy egy tűt könnyebb megtalálni a szénakazalban mint itt egy igazi társat[ugrás az előzményre]
Nem értem az egészet,hogy miért teszik fel magukat, ha nem gondolják komolyan.Megasztán sokan gondolom azért nem raknak fel fotót, mert megakarják őrizni az inkongnitójukat.Szerintem azért van a web camera,hogyha valakivel összejön a privi, akkor a valós képet tudja az ember mutatni magáról. Egyébként a pénzért hirdetőknek egy külön rovat kéne.Azt sem hiszem, hogy nincs itt olyan hölgy, aki olyan pasit keres,akivel duszkrét de tartós szex kapcsolatot szeretne.Az ötveneseket miért kell leirni, miből gondolják eggyesek,hogy ők nem todnak teljesiteni az ágyba?Nosza hölgyeim meg kéne próbálni a kételkedőknek és akkor más más lenne a véleményük.
Válasz a(z) 198-es üzenetre:Ezt ne mond. Az itt lévő párok hölgy tagjai nagy részben bi beállítottságúak és hölgyet keresnek a hölgy kényeztetésére. Próbáld meg a pároknál.[ugrás az előzményre]
Körülnéztem több hasonló profilú oldalon. Az eredmény, ha egyáltalán lehet, még ennél is siralmasabb. Ráadásul a legtöbbön havonta ezer forint nagyságrendű költség egyetlen levél is.Sajnos ez ellen viszont pillanatnyilag semmit nem tehetsz. Jogilag szabályozni meg nonszensz lenne. Marad a sajátkezű, igen figyelmes szűrés. Még így is beleszaladhat az ember egy nemszeretem buliba.
Sziasztok.Nagyon nehéz itt találni egyébként bárkit is ,ha véletlen tudsz beszélni vele 3-mondatot akkor a fotó után mondod hogy köszi ha a fotót is stimmel tuti nem őt ábrázolta .A legrosszabb hogy még ezen felül vannak a kamu képgyűjtő beteg barmok ő küld eggyet (biztos iwiwről töltötte nem saját)te is kűúldessz eltűnik és otthon veri a farkát hogy húúúúú nőőőőt láttam ,hát az ilyen gyökerek miatt tart itt ez az oldal ,és ez csak rosszabb lesz .Vannak nevek itt szívesen megadom.Sziasztok
Válasz a(z) 194-es üzenetre: Nekem van olyan 57 éves vendégem aki visszajáró és sztem néhány fiatal pasi a nyomába sem ér! Szóval Én is azt vallom, h a szex nem kor függő! sőt [ugrás az előzményre]
Hát ez az oldal kezd nagyon is szar lenni,még nem jött itt össze semmi sem,pedig már több mint egy éve regisztráltam,rengeteg embernek írtam,meg priviztem rájuk és szinte a 100% ból csak 1% ha válaszolt.
Sziasztok!
A kérdésre a válasz: nem csak te vagy így, ez itt sajnos természetes jelenség. Ellenben közlök egy örömhírt, és szeretném tudni, hogy csak én vagyok a kakukktojás, vagy más is talált már itt partnert magának?
Éppen ma egy éve, hogy megismerkedtem a párommal. Igen, itt, eropolis-on. Két napi sok óra beszélgetés után egy éjszaka kocsiba ült, és 100 km-t autózott. Azóta együtt vagyunk, sőt együtt is élünk. Vannak még "csodák":-)
Természetesen nem ment simán, sokszor hívott privire, és én sokszor visszautasítottam. Aztán éppen egy ismeretlenül is csalódást okozó pasi miatt elhatároztam, hogy itt a legelső pasit "kiosztok", aki az utamba kerül, beolvasok neki... ő került az utamba. Volt türelme hozzám, és ez imponált. Több hónap kellett, mire megérett a dolog, hogy összeköltözzünk. Most itt tartunk. Nagyon jó vele élni, és nem bántam meg, hogy mégis szóba álltam vele.
Van remény, csak kitartás, türelem, tolerancia, alkalmazkodás, rugalmasság...
Én két hónapja vagyok itt,de csalódnom kell. Azt látom , hogy itt is mint más párkereső oldalakon, a csajok nagyrésze- tisztelet a kivételnek- csak kamuból unalomüzésből van itt. Mivel ha próbálkozunk még csak arra sem veszi fáradságát, hogy az irt levelekre két szót irjon válaszként.
Ugy tünik reménytelen itt is parnert szerezni, vagy csak fizetőset lehet, de az ember ettől valahogy elkedvetlenedik. 20-as 30-as 40-es csajok ne higgyétek hogy az 50-es férfiak már nem érnek semmit!!!
Én a következő képen látom a dolgot:
- a pasik nagy része lányt keres
- a párok párt vagy lányt keresnek
- a lányok párt vagy lányt keresnek
a szóló pasi meg keresse ki ahogy tudja azt a kevés maradékot, aki nem kamu és komolyan gondolja
nincs könnyű helyzetben, mert alapból többen vannak, mint a lányok, akik így dúskálnak a jelentkezők között, még keresniük se nagyon kell
Üdv!
Lehet, hogy nem ehhez a témához tartozik, de miért van az, hogy ha írok egy lánynak, a válasz az, hogy 10-20ezer egy alkalom. Nem lehet szimpátia, barátság alapján összebújni?
Türelem ,az igen csak kelleni fog.
Azért kerese egy 15 éves idősebb nőket,mert a korban hozzá illő lányokat nem érdekli.
Ők nem engem keresnek ill ha a korom rendben is van a tapasztalatlanságom elriasztja őket.
Eszem ágában nem volt elvenni a kedvedet! Azt nem gondolom, hogy reménytelen lenne keresgélned. Csupán a te felvetéseidre reagáltam illetve kérdéseidre válaszoltam, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem sikerül neked. De azt is írtam, hogy nem csak neked, másoknak sem könnyű. Azért mert itt többen vannak, csak a választék nagyobb, de ugyanúgy nehéz megtalálni azt az egyet, aki minden tekintetben megfelel.
Biztosan van olyan, aki szívesen tanít. Ahogy többször írtam, én csak magamból tudok kiindulni.
Sajnos önbizalmat nem tudok adni, azt kizárólag te tudod magadban felépíteni. De ha szeretnéd, szívesen beszélgetek veled.
A netről való tanulást azért írtam, hogy egyáltalán elméletben legyen fogalmad arról mit is kéne csinálni. Igen, minden nő más. De azért nem árt tisztában lenni, mik azok az általánosan igaz dolgok, amik fontosak pl. egy nőnek. Aztán majd lehet élőben megtapasztalni.
Nem hinném, hogy ez a hely nem neked való, és felelőtlenség lenne kijelenteni, hogy nem olyat keresnek mint te. Biztosan van legalább egy valaki, aki pont téged keres, de azt megtalálni biztos hogy idő kell és kitartás.
Az viszont baj, hogy a 20 éveseket sem érdekled, hiszen az kéne hogy legyen elsősorban a te korosztályod. Nem értem, miért keres egy 20 éves egy nálánál jóval idősebbet?!
Szóval ha van elég türelmed, akkor ne add fel, előbb-utóbb biztosan találsz partnert! De ahogy másnak sem, neked sem lesz könnyű. Nekem sem az! Volt már hogy találtam, de az ismerkedések nagy része nem jutott tovább az első néhány levélváltásnál. Bárkit olvasol, mind azt mondják, nem egyszerű. Szerencse és kitartás kell hozzá!