Szerinted mitől jó egy szerető? Milyen a jó szerető? Megtaláltad benne azt, akit kerestél? Te milyen szeretőnek tartod magad? Lehet több jó szeretője valakinek? Meddig élhet egy ilyen kapcsolat? �Szóval minden érdekel, ami egy szeretővel kapcsolatos.
Válasz a(z) 87-es üzenetre:
Sok igazság van abban amit írtál. Álszentek az emberek. Miért nem lehet kilépni egy már nem múködő kapcsolatból és hazugságok, csalások nélkül élni?
Hogy a témánál maradjak: a szerető nekem nem feltétlenül lelki társam. Nem fogom magamhoz kötni, és ha meg is szeretem, nem fogom azt tudomására hozni. Egy jóbarát, aki az ágyamban is otthon van. Hogy mitől jó? Attól, hogy egymásra talált a kémiánk és a gondolataink.[ugrás az előzményre]
Emberek között, akik egyszer szerették egymást, s aztán elmentek egymástól, marad valamilyen kegyetlen, minden írott szerződésnél és ünnepélyes eskünél keményebb kötés, mely ellen nem tudnak vétkezni, akkor sem, ha akarnak.
Márai Sándor
Nem értették, mi az, ami az élet zavarában egymáshoz hajtotta őket, s még sokkal kevésbé értették, miért kellett végül szakítani, miért is éltek tovább, magányosan, új szeretők társaságában is magányosan, többmilliárd ember és a végtelen idő áramlásában is magányosan - miért kellett szakítani?
Márai Sándor
Több jó sextársa lehet az embernek... s ha ebben az értelemben vett szerető fogalmat használjuk, akkor persze, van több jó szeretője valakinek...
A szó általam használt értelmében csak egy jó szerető van... s az az alfahím, míg tart a kapcsolat, míg ő az, akiért fellobban a vágyam, akit akarok.... addig nem lehet több azonos minőségű jó szerető....
A(z) #135 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem elveszítek valakit aki nagyon fontos számomra, a végén mégis elvesztettem. DE TÚLÉLTEM! És még most is ÉLEK! Az életet nem csak túlélem és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon."
/Charlie Chaplin/
Válasz a(z) 130-es üzenetre: Szia:-) Nem kimondottan csak saját tapasztalat, hanem egy figyelő, szemlélődő, érzékeny ember hosszú, évekig összejött "tudása"....[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 127-es üzenetre:
Kedves Hermina!
Azt gondolom, ebben a pár gondolatban minden benne van, ami egy szeretői viszonyt jellemezhet és amelyet csak az érthet meg igazán, aki ezt a szerepet valaha is betöltötte.[ugrás az előzményre]
Egy idő után megismered a különbséget,
egy kézfogás,
és a bilincs szorítása között.
És megismered,
hogy a szerelem nem vonzalom,
és egy társ nem biztonság.
És megismered,
hogy a csók nem szerződés,
és az ajándék nem ígéret,
és elfogadod kudarcaid
emelt fővel és előre tekintő szemekkel,
asszonyi bájjal, férfias erővel,
s nem gyermeki bánattal.
És megismered hogyan építsd a jelen útját,
mert a holnapé túl bizonytalan,
hiszen a tervek, és jövők útja félúton mindig megszakad.
Egy idő után megismered,
még a nap is megéget,
ha túl sokat kérsz.
Így virágoztasd csak fel saját kertedet,
díszítsd csak fel saját lelkedet,
és ne várd,
hogy valaki más hozzon virágot neked.
És tanuld meg,
hogy tudsz szívós lenni,
és igenis erős vagy,
és igenis vannak értékeid.
És tanulj, csak tanulj,
minden búcsúval csak tanulj...
Válasz a(z) 127-es üzenetre:
Ezt egy házasságban élő nő is gondolhatja így,szerintem azonban a férfiak sokkal nehezebben viselik ezt el érzelmileg.
Igen, tisztességesebb már az elején kijelenteni, hogy mire számíthat a kiválasztott férfi, bár elég lelketlenül hangzik az "én megmondtam, hogy csak ennyit adhatok" szöveg.
Kétségtelen, hogy érzelmek mind a két félnél kialakulhatnak, akár mindent elsöprő is lehet ez. Abban nem hiszek, hogy aki nagyon mélyen benne van érzelmileg egy kapcsolatban azt tudja "hideg fejjel " kezelni, ezért kell időben kilépni.
Nagyon egyetértek azzal, hogy az együtt töltött idő csak a boldogságról, az örömről, a szenvedélyről kell, hogy szóljon. Nem szabad megmérgezni a még be sem következett vég gondolatával.[ugrás az előzményre]
A nős férfi azt gondolja, hogy lehet szeretőt tartani úgy, hogy elhatározza, hogy csak sex és más semmi….nehogy valami kötődés, netán még valami szerelem is kialakuljon…. s csak jön majd a bonyodalom… s az kinek kell…..
Tehát a kezdet kezdetén kinyilatkozza a tutit : csak sex és más semmi ………..
A választott nő ezt átgondolja: tudja, hogy a férfi nős, s a család szent és sérthetetlen, a férfi kell neki, s igyekszik elfogadni az egyébként elfogadhatatlan feltételt, hiszen ez arra sarkallja, hogy folyamatosan kontrollálja az érzéseit, gondolatait stb…
A férfi már a kezdetek kezdetén is a vágy és a kéj után lohol, miközben a nő egyetértésében soha sem csak a kielégülés vágya van, hiszen a nő mindig egy egész pakkot kér, fogad el, fogad be… a férfit magát.
Nehéz megfogalmazni, hogy ki a tisztességes, s ki nem az egy ilyen kapcsolatban….
Az a tisztességes-e, aki már a kezdetekkor leszögezi a tényt: csak sex… , avagy tisztességtelen-e az a nő, aki bár ígért maximális érzelemmentességet, de a kapcsolat folyamán igenis kialakulnak érzelmek a férfi iránt….
Azt gondolom, hogy a szeretői viszony tisztessége mindig a két fél intelligenciájától függ, s itt a veleszületett intelligenciáról beszélek…
Lehet tisztességes a férfi, ha csak sexet kér, de azt nem úgy gondolja, hogy a nő álljon rendelkezésre, amikor éppen van szabadideje a férfinek, hiszen az egészen egyoldalú és kimondottan önző dolog volna…
Amennyiben mégis ez volna az igény, azt a fizetős lánycsapattal kell megoldania, minthogy semmi másról nem szól, csak egy szolgáltatásról tól-ig. Igaz, hogy kissé drágább dolog, s van némi veszélye is, de bizonyára sokkal könnyebb a nős férfi léleknek….
Lehet tisztességes az a nő, aki beleszeret nős szeretőjébe annak ellenére, hogy ígérte kezdetben, hogy csak sex, ugyanis az ágyban nagyon sok minden történik a sexen túl, a beszélgetések során, amivel megismerszik a másik, s bizony kialakulhat érzelem, nem is kicsi…A nő, ha egyedülálló sokkal nagyobb veszélynek van kitéve ezesetben, mint azok a szeretők, akik mindkét részről házasságban élnek.
A lényeg abban van, ahogy a fellángoló érzelmeket kezelik az adott élethelyzetben…
Én azt gondolom, hogy mint mindent ezt is meg kell próbálni „ hidegfejjel” agyban rendezni, leginkább annak, akinél lángolnak az érzelmek…Semmi esetre sem szabad a szerelem „mindenekfelettisége” okán belemászni a szeretőnk életébe jobban, mint tettük azt eddig…
Hölgyeim! Amíg a Férfi Önöknél boldog, az Önök karjaiban érzi jól magát, s ez Önöket örömmel tölti el, addig tessék boldognak lenni s kiélvezni minden pillanatát, hiszen a szeretői viszonynak az örömről kell szólnia s nem az önzésről, tulajdonlásról….a házasság meg maradjon az érintett fél kompetenciája…
A szerető és a házastárs érdekeltség-azonossága pontosan abban van, amiért a házasság anno köttetett. Azaz a két ember közötti érzelmi és szexuális intimitás.
A szerető fogalom – értelmezésem szerint - az érzelmen is alapuló baráti és fergeteges szexuális vonzást jelenti.
A szerető időlegesen átveszi ezt a szerepet a házastárstól – leginkább annak tudta és beleegyezése nélkül- ilyenkor otthon általában nem, vagy a kötelező-, avagy a kialakult táncrend szerint zajlanak a fenti kategóriába tartozó tevékenységek...
Szeretőnek mondjuk még a „ van két órám, nem szaladunk össze?” kvázi vakrandik résztvevőjét, mely alkalmakat, ha nem ismerném a veszélyeit, akkor akár egészségügyinek is titulálhatnék, hiszen nem más mint kielégülés/kielégítés…s érzelem-mentességük okán, akár bíztathatnánk magunkat/házastársunkat azzal, hogy nem megcsalás volt, hiszen nevezhetjük a partnert akár bio-vibrátornak is… s a vibrinkre mégsem illik féltékenynek lenni….:-)
A szerető/ kutya a kedvenc, az élet megszépítője, a hétköznapok öröm-morzsája…
Hálás minden figyelemért, simogatásért, együtt töltött időért…
Igényli a figyelmet, a foglalkozást…
Mellőzés esetén elkóborol, frusztrált lesz…hisztizik, s lehet, hogy harap is
Ha nincs rá elegendő időd, energiád, figyelmed … n e tarts szeretőt/ kutyát…
nem mondhatom ki, hogy megtaláltam, ugyanis későn találtam meg ahhoz, hogy világgá kiálthassam...viszont ő az én másik felem testben és lélekben... s ez önmagában csoda, hiszen sok nőnek/férfinek... avagy a többségnek egy életen át nélkülöznie kell ezt az érzést...
Válasz a(z) 119-es üzenetre: na igen...nekem is ez a problémám...egy ideig megy minden , azután külön válik a test a lélektől...a "vél(t)em"-el van a gondom mindig...[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 118-es üzenetre:valamiért úgy érzem, hogy az az igazi párunk, akiben mindent megtaláltunk...ebből adódóan nagyon ritka dolog ez ....
én megtalálni vél(t)em.... s milyen érdekes....már késő....[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 117-es üzenetre:"mindenkinek meg van a párja a világon, legfeljebb nem találkozott még vele"...Ebben én is hittem. Még is egyre inkább úgy érzem, hogy más a lelki párom, és más a testi párom. Vajon a kettőt együtt létezik, létezik a kettő együtt egyáltalán? Ha sok idő telik el az után , hogy azt hiszem a kettőt együtt megtaláltam, vajon miért keresem a testit még mindig? Nos nem tudom..[ugrás az előzményre]
A jó szerető fogalom a közfelfogás szerint az ágybéli képességekben jeleskedő sexpartnert jelenti, aki lehet teljesen hivatalos férj/feleség minőségben, de lehet egy diszkrécióban érdekelt partner is.
Ki a jó szerető ???
Aki engem boldoggá tesz .számomra az
Potenciálisan mindenki annak tekinthető, hiszen mindenkinek meg van a párja a világon, legfeljebb nem találkozott még vele ..
Mitől jó a szerető ?
Attól, hogy én annak tartom, mert személyiségjegyei, emberi-, és szexuális intelligencája, kultúrája alapján számomra a legmegfelelőbb. Quasi alfahím .:-)
Fentiek alapján bárki lehet jó szerető csak nem mindenki számára ..
Válasz a(z) 113-es üzenetre: Hát igen. Türelmet, és megértést várunk, miközben önzően türelmetlenek vagyunk. Nagyon tetszenek a hozzászólásaid. Köszönöm:)[ugrás az előzményre]
Nos . az, aki az egyébként reménytelen statusból a lehető legtöbbet hozza ki
-aki tud és képes úgy szeretni, hogy folyamatosan lemond a prímás szerepről,
-aki még gondolatban sem építi tovább a kapcsolatot,
-aki nem okoz fölösleges szorongást sem magának, sem a szeretőjének,
-aki nemcsak színlel boldog szeretőt, hanem lelkéből az
-aki szereti a magányos ünnepeket
-aki szereti a szabadságát egyedül tölteni, vagy barátnői/ barátai társaságában
-aki képes rendelkezésre állni, s tolerálni társa éppen adódó szabadidejét
-aki,ha szükséges utazni kész a találkozás érdekében
-akinek még a depressziója is akkor aktuális, amikor nem zavar a kapcsolatban .
Fentiekből következik: nincs tökéletes szerető, mint ahogyan nincs tökéletes férj/feleség s
házasság , mert nincs tökéletes ember .
A véleményem lehet, hogy felszínes volt. A domot pedig csak játékszernek keresem, ha éppen ilyen játékot van kedvem játszani. Tegyen a kedvemre, ha éppen erre vágyom, akkor hívom, ha ő kell a feladat végrehajtására, a feladat pedig a kielégítésem. Egyszóval csak teljesít és semmi más. Nekem beválik így.
Valóban ellentmondásosnak tűnik, de hidd el, nem az Alapból én is elég domináns személyiség vagyok, mégsem tudnám elképzelni, hogy egy szub hajlamú pasit keressek Viszont mivel nem komoly kapcsolatot keresek, így én is csak "játszom". Ám én mindig komolyan veszem a játékot, legyen az bármilyen. Aki csal a játékban, az mehet [ugrás az előzményre]
Clary drága: nekem nem is véleménnyel van bajom, hanem azzal, hogy aki "olyan kis játékszereknek" tartja a férfiakat, az miért épp domot keres? Miért nem szubot? Mert ha azt keresne, meg se szólaltam volna [ugrás az előzményre]
Nem akarlak megbántani és talán nem is ide tartozik, de ezt eléggé felszines véleménynek tartom a férfiakról Főleg úgy, hogy a BDSM negyedben vagy és domot keresel [ugrás az előzményre]
Olvasgattam a forumozókat és eszembe jutott néhány gondolat....
Szerető: számomra ez a szó az aktív szeretetre utal, ugyanis a szeret szóból lehet levezetni, mint a tanító-t a tanít szóból.
A szerető szóban tehát benne van a folyamatosság, az érzelem, s kapcsolódik hozzá a magyar nyelv színes értelmezési skálája alapján a szexualitás is , sőt a hétköznapi értelmezésben a szerető az, aki iránt házasságon kívül/túl/mellett szexuális vágyat táplál a férj/ feleség .
A fogalom rendkívül szélesen értelmezhető:
Jó szerető- rossz szerető: jó az ágyban, avagy nem jó az ágyban, esetleg megcsal, vagy nem
Lehet ebben a vonatkozásban akár hivatalos férj/feleség minőségben is jó-, vagy rossz szeretőként jellemezni társunkat
Természetesen leginkább a házasságok megrontójaként aposztrofált szerető-státuszt szokták volt használni az emberek.
Ez azonban csak valami ok-keresés, valami kibúvó, valami ürügy arra, hogy az elromlott házasságunkat, illetve annak okát próbáljuk a más nyakába, adott esetben a szerető nyakába, varrni.
Tapasztalataim szerint soha nem lehet elszeretni valakit férjétől/feleségétől akkor, ha a házasság minden pillére stabil. Amennyiben az alapok kilengenek, nem biztonságosak, egyből veszély van s könnyen megesik, hogy lesz igény egy szeretőre
Ugyanis valljuk be a szeretőinket mi szerezzük be azáltal, hogy felmerül az igény irántuk s az igény csakis akkor merül fel, ha az alapkapcsolatban nem működő dolgok okán megfogalmazódik a hiány, ami feszít .
A szerető azonban nem egy foglalkozás, hanem egy helyzet, amit elfogad a szeretői viszonyban lévő két fél. Tehát nem összetévesztendő a fizetős lány/fiú csapattal Néha azt gondoljuk, hogy annak könnyebb, aki nem független, néha azt, hogy annak, aki függetlenként vesz részt egy ilyen viszonyban
Alapvetően a szerető státusszal az a baj, hogy a remény, ami kezdetben benne van, beleálmodódik a kapcsolatba, az esetek jelentős részében leginkább elvész .viszont az is igaz, bár feleségként/férjként nehéz bevallani, hogy a szerető kapja meg a figyelmet, s vágyat, azt a vágyat, amely anno a két ember házasságának az alapja volt. Hiszen akkor a férfi és a nő azért házasodott, mert volt vágy, s volt érzelem
Tapasztalatom szerint, ha a vágy egyszer elmúlt, vissza nem tér .persze ennek hiányában azért a házasságoknak nem kell felbomlania, de bizony számítani illik arra, hogy társunk másutt kapja meg, ami kell neki, s ha okosak vagyunk hölgyeim, akkor mindig, de egy bizonyos kor után pláne intelligensen éljük meg ezeket az időszakokat hiszen tudjuk mindannyian, hogy a férjeink/társaink általában nehezen döntenek, így sosem szabad sarokba szorítani őket, hanem hagyni kell sok-sok szeretet mellett , hogy az élet oldja meg a konfliktus-helyzetet . S ekkor bizony rájövünk,hogy néha akkor nyerünk, ha veszítünk
Mi nők sokat hibázunk a házasságunkban félreértünk sok dolgot, feladatként kezeljük időnként nem értjük a férfit, még ha szeretjük is s nem egyszer nem fejlődünk , nem haladunk a korral, legyen szó a szexuális kultúránkról is ebben a tekintetben
Még sok dolog lenne, de látom , hogy sokat beszéltem így is.. elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel frusztráltam...
Válasz a(z) 99-es üzenetre:
"Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében.."
Egy játékos ne botránkozzon meg a másik játékos módszerén.:)[ugrás az előzményre]
Sziasztok!!
Remélem nem nagyon megbotránkoztató, ha megírom: én a férfiakat nagyon-nagyon szeretem, de mindig csak olyan kis játékszereknek látom őket, olyan kis tökéletlennek, akiket nagyon szívesen használok szórakoztatásom céljára. Férjes nőként meg főleg, csak tartom a férfiakat, mert őket "tartani" kell. A jó szerető szerintem az, aki elhiteti velem, hogy valóban érdeklem, vagyis egy tehetséges színész. Szóval ne derüljön ki róla, hogy kényelmi szempontok alapján keresgél.
Az általad "szomorúan" (le)nézett nő vagyok, aki házasságban él. Igen, a kapcsolatunk elején valóban nagyon nagy volt a testiség, de csak azért mert a szerelem is nagy lánggal égett. Bőven ott volt a lelkiség is. A kettő vonzotta egymást. Ezt csak Tőle kaptam meg, és mástól nem is akarom/tudom átélni. Idővel azonban ez mind a két félnél leszelídül, átalakul. A lelkiség már nem szerelem, de igen mély érzelem még mindig, ezért nincs az a testiség amiért elhagynám. Valóban itt a testiség a lényeg, de ahhoz hogy a jó szeretőm megtaláljam, elengedhetetlen a pillanatnyi lelkiség érzése. Tudom, hogy játék, de játszani is csak szívvel tudok. Ja, és ne ítélkezzünk más felett, mert nem az Ő életét éljük.[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 95-es üzenetre:
Elsőzör is tisztázzuk:a szerető szónak 2 jelentése van! Az egyik, egy személy, akit a házastárs vagy partner mellett elsősorban a testi vágyak kielégítése céljából keresünk és itt elsősorban a legális partner MELLETT a lényeg. A másik definíció a szeretőre: az a valaki, akivel a szexet műveled és ez a viszony lehet hivatalos is meg nem hivatalos is (tehát szerető a férjem is). A kettő között van különbség!!!
Én itt és most az első verzióra adtam véleményt.[ugrás az előzményre]
Válasz a(z) 94-es üzenetre:
Tehát a jó szerető attól jó, hogy nem él veled? :D:D
Hogy a párunk, akivel hosszú évek óta együtt élünk jó szerető is legyen egyben, ahhoz oda kell tenni magunkat:)
Mindenesetre úgy látom a jó szerető definícióban az érzelmek nagy hangsúlyt kapnak, még ha nem is szerelemről beszélünk...helyes:)[ugrás az előzményre]
A(z) #94 hozzászólást a moderátor vagy maga a hozzászóló törölte.
Igaz, a megfogalmazás nyers, de van benne igazság.
Mit is keres az ember fia/lánya egy új kapcsolatban? Az új felfedezésével járó bizsergést. Sok esetben az új partner semmivel nem jobb szerető, mint a házastárs/élettárs, csak éppen új. Jó esetben ezt a kalandozást egyik félnek sem kell titokban tennie és akkor nincs szó megcsalásról.Ha félted a párod az új kalandtól, akkor valószínű nincs helyén az önbizalmad és erős benned a birtoklási vágy, holott ő soha nem lehet a tulajdonod.
És hogy a témához is szóljak egy jó szerető attól jó, hogy éppen hozzád illik és te őhozzá:-)
Ki nem volt már életében rossz szerető, mert nem a megfelelő partnerrel került össze? Az én esetemben ez némi kis érzelmi zöngét is feltételez. Akihez lelkileg is vonzódok, azzal leszek jó szerető és azt tudom jó szeretőmmé tenni. Mert valljuk be...a szeretett férfi karjaiban elégni...az az igazi...
Jaaaa...azon meg, hogy a párod nem símogat meg x ideje nem sírdogálni kell és azonnal válást emlegetni, hanem meg kell őt símogatni:-) Minden féle értelemben... Amit adsz, azt kapod vissza:-)
Ha ez nem működik, no...ott már komoly gondok vannak.[ugrás az előzményre]
Ez jó téma! Valahogy nekem mindig a szeretői status jutott. A leghosszabb idő amit szeretőként töltöttem el 2,5 év volt. Ebben a kapcsolatban heti rendszerességgel találkoztunk, az eltelt időben nem órák hosszat,de 1-1 telefont megengedtünk. Ő mindig izgatottan várt, mint ahogy én is a találkozásainkat, hosszan szeretkeztünk, beszélgetünk, élveztük egymás közelségét. Aztán elbúcsúztunk, és vártuk a következő hetet... Sosem kerestem feleslegesen, nem hisztiztem amikor épp nem ért rá. Szerintem az a legfontosabb,hogy maradj háttérben,de ettől még légy nagyon fontos!!!
Vége lett, mert megcsalt....szerető, szerető hátán már nem egészséges...
Válasz a(z) 88-es üzenetre:
Pont ezért is jegyeztem meg többször is zárójelben, hogy véleményem inkább azokra vonatkozik, akik a férjük mellé keresnek valakit titokban,(lehet maradi vagyok, de engem nagyon tud bosszantani úgy is, hogy nem velem történik...és a szóról, hogy "szerető", nekem egyből a titkos kapcsolat jut eszembe, ezt elismerem, ez az én hibám azt egy szóval nem állítottam, hogy a férfiak szentek
Elhiszem hogy a hozzászólásom stílusa sokaknak nem nyeri el tetszését, de hidd el nekem, ha ismernéd a kis történetem, valószínűleg megértenéd miért is mondok azt amit, és úgy ahogy.
De azt már így is érzem, hogy Te nagyon haragszol rám, és legszívesebben felpofoznál. [ugrás az előzményre]
Kicsit elkanyarodtál a fórum témájától, de ezt majd a fórum gazdája döntse el.
Eropolison 40 ezer felett van a regisztrált férfiak száma és 10 ezer felett a nőké.
A hozzászólásod tartalma alapján azt gondolhatnánk, hogy itt a nők többsége a férje, élettársa, párja háta mögött keres szeretőt. A férfiak viszont mind független - és ezért a partnerkeresésben patyolat tiszta erkölcsű - úriemberek.
Az odáig ok, hogy a kérdés fel van téve, hogy mitől jó egy szerető meg stb..és akkor jőn minden nő itt a testi-lelki összehangolódással stb..kérdezem én: mit dumálnak azok a "nők" akik férjnél vannak, örök hűséget fogadtak, közben meg itt keresik az illetőt, akivel párja háta mögött élvezheti a lopott perceket, órákat??? Mit kell itt a süket duma a lelki dolgokról, amikor azt csalják, akivel pont a lelki dolgok miatt házasodtak össze (tudom, nem mindenki ezért...$$$)?
Ez az egész szeretősdi szerintem egy álszent dolog amikor lelki dolgokról magyaráz valaki, aki házas..az egész a testiségről szól, de nem mondja ki senki. (persze most csak a házasokról beszélek).
Ha egy férjes nő annyira jön a lelkis dumával,hogy a szeretője legalább símogatja meg stb...akkr a faszért nem válik el?
Véleményem természetesen a kapcsolatban élőkre (főleg házasokra) vonatkozik. Mint férfi, elég szomorúan látom ezen az oldalon is, hogy sok kapcsolatban élő nő hirdeti magát, hogy szeretőt keres, mert otthon ez meg az nincs meg...meg nincs helyem, a férjemtől ezt meg ezt nem kapom meg stb...hölgyeim...el kell válni és no problem, nem pedig hülyének nézni a másikat...
Véleményem szerint, hogy mitől jó szerető egy szerető? Attól hogy úgy kefél meg mint a párod a kapcsolatotok elején...és az összes lelki duma szerintem faszság és melléduma...valakivel vagy jól érzed magad vagy nem...de ha valakinél már nem érzed ugyanazt, akkor nem az a megoldás, hogy sutyiban keresek mást szeretőnek...
Remélem nem bántottam meg senkit (ha egy szeretőt kereső házas nő besértődik azt leszarom), de bevallhatná minden nő, hogy nem a lelki dogok miatt tart szeretőt, és nem kéne itt lelki dolgokról mesélni...ha valaki már szeretőt tart,akkor azt akarja átélni a párja mellett mással, amit anno a párjával...és valljuk be, szerintem a legtöbb kapcsolat elég heves testiséggel kezdődik...
Véleményem természetesen a párjuk háta mögött szeretőre vágyó, kutató, stb emberekre vonatkozik.
A jó szerető!?
Különbözőségünkből kifolyólag , szinte mindenkinek más. Szerintem mindig magunkkal kezdődik. Ha ismerjük és elfogadjuk , mi több szeretjük magunk,
a szerető témában is egetverő magasságokat döngethetünk. Attól függetlenül, hogy lélekben is össze vagyunk hangolódva, vagy csak a puszta testiség oltárán áldozunk.
Végig olvastam ezt a fórumot. És megtaláltam azt a véleményt, amivel a legjobban egyetértek. És mivel szinte a saját gondolataimat hallottam vissza a szavaidban, megnéztem, hogy ki az az ember, aki ilyen bölcsességgel tud irni dolgokról. Az adatlapod tartalma és fogalmazása még jobban meglepett. Ritka itt az ilyen. Gratulálok. Élvezettel olvastalak
PS: itt nincs apróbetű, hogy azzal jegyezzem meg. De levontam még egy következtetést, amit saját magammal kapcsolatban is érzek már, úgyhogy nehogy sértésnek vedd bármilyen formában is! Ez pedig a következő: a bölcsesség szaporodásának az ára az életkor előrehaladása
Válasz a(z) 82-es üzenetre:
Hmmm..a jó szerető az első pillanattól jó. Az első pillanattól érezteti velem, Neki én vagyok a tökéletes NŐ, hogy én is éreztetni tudjam Vele, hogy Ő a tökéletes Férfi. Nincs olyan , hogy később, mert akkor már nem egymást emeljük a csúcsra, hanem valaki mást. Egy ilyen kapcsolatban soha nem érezhetem, hogy körülötte ugrálok, mert felemel az érzés, hogy a kedvében járhatok. Puszim:*[ugrás az előzményre]
nem voltam soha jó szerető akkor és abban a pillanatban..de később igen mert mire megértette a szeretett nő ,hogy nőként kezelem és ezüst tárcán hordom akkor már nekem már elfogyott az erőm és bele untam hogy Ő körül ugráljak...az ágyban pedig nem akartam azt nyujtani,hogy tök mindegy kit dugok...pusza aladin
Válasz a(z) 80-es üzenetre:
Igen, azt hiszem az is nagyon lényeges, hogy minek érzem magam mellette.Mit tud kihozni belőlem? Meglátja vajon bennem a NŐT, hogy valóban azzá válhassak? És én benne a FÉRFIT? A tökéletes harmónia alapja...[ugrás az előzményre]
A jó szerető mindenek elött korrekt.Ha csak kevés időd van,megérti,nincs paláver,üldözés és kellemetlen helyzetek sorozata.Ha viszont időd engedi és minél többet vele vagy,rajong érted,szeret testben,lélekben.Csillog amikor csak ránézel,mert tudod,hogy a titkos pillanatok csak kettőtöké.Ezért teszel meg te is mindent,hogy így legyen.Teljesíted a vágyait,figyeled minden rezdülését.Ha otthon hanyagolják,rád vár a feladat,hogy törődő és érzéki,néhol,ha kell megértő légy.Ha így teszel,cserébe Ő igazi Nő/Férfi lesz melletted,olyan amilyet csak te láthatsz meg benne.
hermina, és zup!
Mind a kettőtökkel egyetértek.A jó szerető tényleg a tökéletesség érzését adja, ragyogsz Tőle akkor is ha nincs veled.Vágysz rá, hogy mielőbb mellette lehess újra. De kedves Zoli, vajon ez a vágy nem a szabályok felrúgásának a kezdete?